Throwback Thursday: Hebben we ze al gelezen? #2

Celine zag laatst een artikel van Kwante (Kwante in Wonderland) waarin zij langs een aantal book hauls ging na een tijd en ging kijken of ze alle boeken die ze in die maanden had gekocht al had gelezen. Zij had het idee van Candyce en Isabelle (The Book Dutchesses. Het leek ons een leuk concept en dus hebben we besloten om dit ook te doen.
Vandaag gaan we de boeken na die we in februari van 2019 hebben gekocht en gekregen en kijken we of we ze al hebben gelezen. Hoe erg zal dit gaan worden?

Veerle

Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren welke boeken ik vorig jaar kocht en/of kreeg, dus ik zou geen voorspelling kunnen doen over hoe erg dit gaat worden… Ik denk dat het niet erg veelbelovend is als ik me niks kan herinneren, of wel ;)?

Februari_gekocht

1. Verschijning van Joany de Vries
Gelezen
Hoe kon ik vergeten dat ik Verschijning heb gekocht in februari?! Celine en ik zijn begin februari naar de boekpresentatie van dit boek geweest en het was heel leuk! Ik heb het daarna natuurlijk meteen gelezen :). Ik vond het een erg leuk boek om te lezen, al snapte ik het einde niet helemaal.  

2. One of us is lying van Karen M. McManus
Gelezen
Na de boekpresentatie keken we nog even rond in de boekhandel, en kwam ik One of us is lying tegen. Karen McManus kwam vorig jaar naar YALFest, dus ik nam het mee. Kort daarna las ik het boek uit. Het verhaal was minder thriller-achtig dan ik had verwacht. Desalniettemin heb ik van het verhaal genoten. Ik hoop binnenkort zeker de andere twee boeken van Karen McManus, Two can keep a secret en One of us is next, te lezen. 

Nieuwe boeken: 2
Gelezen: 2 (100%)
Niet gelezen: 0 (0%)

Ik heb het deze keer gewoon heel netjes gedaan! Hopelijk kan ik deze trend voortzetten, maar ik ben bang van niet…

Celine

p_20190222_140135In januari van 2019 kocht ik maar één boek en las ik het ook vrijwel onmiddellijk. De vraag is alleen of dat in februari ook zo blijft…

1. Verschijning van Joany de Vries
Niet gelezen
Oh, ik schaam me dood! In februari ging ik samen met Veerle naar de boekpresentatie van dit boek en ik had er erg veel zin in om aan dit boek te beginnen. Ik heb er alleen nog geen tijd voor gehad, omdat steeds andere boeken voorrang kregen. Ik moet er dit jaar echt eens tijd voor vrij maken, want ik ben er nog wel erg benieuwd naar!

2. The Hate U Give van Angie Thomas
Niet gelezen
Nope, ook niet. Ik ben er wel erg benieuwd naar, maar iedere keer is er een ander boek dat ik liever wil lezen. Misschien moet ik hem gewoon een keer oppakken…

3. 67 seconden van Jason Reynolds
Gelezen
Ah yes, dit boek heb ik wel gelezen! Het wordt ten minste niet 100% niet gelezen 🙂 Ik vond het alleen niet zo’n geweldig boek.

4. Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman
Niet gelezen
Ik denk dat ik echt Veerle moet volgen, want zij leest alle boeken netjes nadat ze het heeft gekocht. Dit boek heb ik namelijk ook niet gelezen. Mijn slechte manieren verklaren wel het groeiende aantal ongelezen boeken in mijn kast.

Nieuwe boeken: 4
Gelezen: 1 (25%)
Niet gelezen: 3 (75%)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s