Auteurs waarvan ik meer wil lezen

Een tijdje terug las ik bij Vanessa van Mijn Brein is een Boekenkast dit artikel over het feit dat ze soms nogal ontrouw is aan auteurs. En dan vooral aan auteurs van wie ze een boek heeft gelezen dat ze vaak geweldig vond en van wie ze nog wel meer boeken zou moeten/willen lezen. Tijdens het lezen van dat artikel realiseerde ik me dat ik net zo’n ontrouwe volger ben van sommige auteurs. Vandaag deel ik met jullie een aantal auteurs van wie ik nog wat meer boeken wil lezen.

SONY DSC

Sarah Mlynowski
Van Sarah Mlynowski las ik alleen nog maar Hey, met mij! en dat was een heuse verrassing. Het was zo’n leuk boek dat ik graag meer van haar boeken wil lezen. Ik geloof niet dat veel van haar werken zijn vertaald, maar ik heb nog I see London, I see France in de kast staan welke ik zeker wil lezen. Ik heb alleen weinig goeds over het boek gehoord, maar hopelijk kan het me net zo verrassen als Hey, met mij! deed.

Sarah Moore Fitzgerald
Ik geloof niet dat deze auteur veel boeken heeft geschreven, maar ik wil van haar nog wel Appeltaart van Hoop lezen, want daar heb ik veel goede recensies over gelezen. Ik heb vorig jaar van haar Een Goede Kans gelezen en dat vond ik een erg mooi boek. Hopelijk vind ik haar andere boek net zo mooi, zo niet nog mooier.

Benjamin Alire Sáenz
Ik ben erg enthousiast over Aristoteles en Dante ontdekken de Geheimen van het Universum en ik wil dolgraag meer van zijn boeken lezen. Ik wil graag beginnen met De Onverklaarbare Logica van Mijn Leven, want die heb ik thuis liggen en het klinkt weer net zo mooi als Ari & Dante. Ik ben benieuwd!

Krystal Sutherland
Ik heb van Krystal alleen Sterrenstof gelezen en dat vond ik een prachtig boek. Ik moet bekennen dat ik er eerst maar niet doorheen kwam, maar dat ik heb doorgezet en het uiteindelijk een heel bijzonder boek vond. Naast Een bijna definitieve lijst van nachtmerries heeft ze nog niets anders geschreven, maar dat boek wil ik nog wel lezen. Ook deze klinkt heel bijzonder en het klinkt eigenlijk nog leuker dan Sterrenstof. En sinds ik haar debuut bijna 5 sterren heb gewaardeerd, denk ik dat ik dit boek nog leuker ga vinden!

Marisha Pessl
Dit jaar las ik Neverworld Wake en dat was zo’n bijzonder boek! Het was bizar en totaal anders dan wat ik eerder heb gelezen. Toen ik onlangs haar debuut vond, Calamiteitenleer voor gevorderden, kon ik het niet laten liggen en heb ik het meegenomen. Nu is het wel erg dik en in het Engels, maar daar moet ik me denk ik maar overheen zetten. Ik ben benieuwd of dit net zo’n klapper zal zijn als haar nieuwste YA.

Van welke auteur wil jij meer boeken lezen?

3 reacties

  1. Ik heb een recensie van I see London, I see France op mijn site! En ik vind de Beha’s & Bezemstelen-serie ook leuk om te lezen. Grappig en een beetje magisch.

    Over het algemeen ben ik juist heel trouw aan auteurs, pas als ze echt een boek verprutsen stop ik ermee.

    Like

  2. Krystal Sutherland is zeker een auteur die mijn hart heeft gegrepen met het boek Sterrenstof. Karin Slaughter en Sarah J. Maas zijn auto-pickups voor mij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s