Book haul januari 2020: Was het een goed begin van het jaar?

De eerste maand van het jaar is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een book haul! Kijk je mee naar de boeken die wij hebben gekocht, gekregen en geleend in januari?

Veerle

Ook in januari heb ik mijn aanwinsten bescheiden weten te houden. Ik heb twee boeken gekocht en een boek geleend. Welke dat zijn, lees je hier.Β 

book haul januari

Gekocht

1. Kus in de Nacht van Lauren Henderson (Scarlett Wakefield #3)
Voor Kerstmis kreeg ik een cadeaukaart van Bol.com, waar ik onder andere Kus in de Nacht van kocht. Kus in de Nacht is het derde deel in de Scarlett Wakefield-serie. Aangezien ik het boek niet kon vinden bij de boekhandel in de buurt, besloot ik het te bestellen bij Bol.com. Toevallig past het boek goed bij het Blossom Books-thema van februari, dus wie weet lees ik het binnenkort al :)…

2. Prince Charming van Rachel Hawkins (Royals #1)
Ook kocht ik Prince Charming van de cadeaukaart. Ik wil het al een tijdje lezen en aangezien Celine beide boeken in de serie las een tijdje geleden, en daar enorm enthousiast over was, besloot ik het te bestellen. Ik vind de cover superleuk en kan niet wachten om het verhaal te lezen!

Geleend

1. Perfect van Sara Shepard (Pretty Little Liars #3)
Begin januari las ik Flawless uit, het tweede deel in de Pretty Little Liars-serie. Ik wilde meteen verder met het volgende boek, aangezien het verhaal dan nog vers in mijn hoofd zat en het minder lang zou duren voor ik weer in het verhaal was. Daarom leende ik Perfect meteen nadat ik Flawless had uitgelezen.

Celine

Mijn oorspronkelijke plan voor 2020 was om minder boeken te kopen. Nu had ik gehoopt dat ik in januari geen enkel boek zou kopen, maar helaas is dat niet helemaal gelukt. Het goede voornemen faalde al op de tweede dag van januari. Gelukkig heb ik de haul nog behoorlijk bescheiden weten te houden.

SONY DSC

Gekocht

1. Feminisme – Een visuele introductie van Cathia Jenainati en Judy Groves (Een visuele introductie)
Op de tweede dag van januari ging ik met mijn zus naar het centrum om te kijken of ze bij het ophaalpunt een pakketje hadden. Het ding is alleen dat de boekhandel bij de ingang van het centrum is en ze buiten de winkel twee kasten hebben staan met afgeprijsde boeken. Dat is dus niet heel goed voor mijn portemonnee en TBR. In een van de kasten zag ik onder andere dit boek. Niet alleen heb ik al een boek uit deze serie (dat ik natuurlijk niet gelezen heb…), ook is mijn interesse voor feminisme de afgelopen maanden vergroot. Ik kon het, onder andere door de lage prijs, niet laten liggen.

2. Allemaal apen van Owen Davey
In dezelfde kasten vond ik dit boek over apen. Apen zijn mijn favoriete dieren, dus ik werd gelijk getrokken door de cover waarop een heleboel apen staan te pronken. Ik ben blijkbaar vrij snel om te kopen als het om mijn favoriete dieren gaat, dus even later stond ik weer buiten met het boek in mijn hand.

3. Nacht van inkt van Cornelia Funke (Inkt #3)
Even later ging mijn zus naar Amsterdam, waar ze op de tweedehandsafdeling van Scheltema het derde deel uit de Inkt-trilogie vond. Ik las het eerste deel een aantal jaar geleden en vond het een geweldig boek, maar ik ben nooit verder gegaan. Nu ik de hele trilogie in bezit heb, hoop ik eens het eerste deel te herlezen en daarna verder te gaan met de serie. Het enige probleem is alleen dat ze heel erg dik zijn.

Gekregen

4. Perfectly Preventable Deaths van Deirdre Sullivan
Enkele weken later ging mijn zus naar Engeland (nu lijkt het wel alsof dit een dagboek van mijn zus is XD) en ze vroeg of ik iets wilde. Omdat ik niet echt wist wat ik wilde hebben, verwees ik haar door naar mijn verlanglijst op Goodreads waar ze wel een boek uit mocht kiezen. Uiteindelijk gaf ze me dit boek, een boek dat al een tijdje op mijn TBR staat. Ik ontdekte het bij Emmy van Zon en Maan, die het een erg leuk boek vond. Toen kwam ik erachter dat zich afspeelde in Ierland en tja, toen belandde het al gauw op mijn TBR πŸ™‚

Welke boeken heb jij gekocht, gekregen of geleend in januari?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s