TBR december 2019: Winter magical readathon!

We zijn aangekomen bij de laatste maand van het jaar! We hopen deze maand alle boeken waar we op dit moment in bezig zijn uit te lezen, zodat we in 2020 kunnen beginnen met een frisse start. Ook doen we deze maand mee aan de Winter Magical Readathon, georganiseerd door G van Bookroast. De challenges hiervoor worden echter pas bekend gemaakt als je daar aan toe bent, dus je kan je TBR niet van te voren maken. 

Veerle

TBR december

1. A Gathering of Shadows van V.E. Schwab (Shades of Magic #2)
Een hele tijd geleden ben ik begonnen in het tweede deel van de Shades of Magic-trilogie. Ook deze hoopte ik in november te lezen, maar het werd erg druk en ik ben er niet aan toegekomen om in verder te lezen. Ik wil het heel graag lezen, want ik ben heel benieuwd naar wat er gaat gebeuren! 

2. De erfenis van Richard Grenville van Natalie Koch (De verborgen universiteit #1)
Vlak voor Buzzwordathon was ik begonnen in het luisterboek van De erfenis van Richard Grenville, maar tijdens de readathon ben ik even gestopt met het luisteren naar dit boek, om naar De 100-jarige Man te kunnen luisteren. Ik ben ook nog niet erg opgenomen in het verhaal, wat logisch is, aangezien ik totaal niet ver ben in het boek, dus ik hoop dat dat nog komt in december. 

3. Flawless van Sara Shepard (Pretty Little Liars #2)
Tot slot wil ik Flawless uitlezen. Ik ben eind oktober in het ebook van het tweede deel van Pretty Little Liars begonnen, maar ben er niet aan toegekomen om er verder in te lezen. Ik heb in december hopelijk wel genoeg tijd om het uit te lezen.

Celine

Ik ben in nogal wat boeken bezig, dus december wordt een volle maand. Ik ga wel proberen alle boeken te koppelen aan de challenges van de Readathon, dus hopelijk kan ik nog wel wat boeken uitlezen in december!

1. De Kleuren van Schaduw van V.E. Schwab (De Schemering-trilogie #2)
Dit boek stond ook al op mijn TBR voor november, maar helaas kwam ik er niet aan toe om het uit te lezen. Ik heb de Engelse versie ondertussen alweer ingewisseld voor de Nederlandse, maar dat heeft tot nu toe mijn snelheid nog niet verhoogd. Hopelijk lees ik het wel deze maand uit, want ik heb het geleend van de bibliotheek!

2. Waar ik ga van Gayle Forman
Net als iedere maand heb ik ook dit keer een luisterboek op mijn TBR. Dit boek staat al een tijdje op mijn TBR en onlangs kon ik dan eindelijk in dit boek beginnen. Het begon nog niet erg sterk, dus ik ben benieuwd of dat nog gaat veranderen.

3. Mermaid van Louise O’Neill
Mermaid was het boek dat ik eind vorig jaar volgens mij het meest besprak op de blog en waar ik het meest enthousiast over was, ook al had ik het nog niet gelezen. Onlangs besloot ik dat het tijd was om eindelijk aan het boek te beginnen en ben ik er dus ook aan begonnen als e-book. Ik hoop dat het net zo goed word ik als ik verwacht, want mijn verwachtingen zijn erg hoog.

4. The Tale of Despereaux van Kate DiCamillo
Samen met mijn moeder lees ik dit boek in het Chinees, maar hoewel we er een tijdje actief in bezig zijn geweest, is het nu alweer een aantal weken geleden sinds we het voor het laatst op pakten. We zijn wel al bijna over de helft en ik denk dat als we iedere dag een hoofdstuk lezen, het wel moet lukken het boek deze maand uit te lezen.

5. Codenaam Verity van Elizabeth Wein (Codenaam Verity #1)
Daarnaast wil ik dit boek graag uitlezen. Ik ben hier ergens tussen begin en midden dit jaar in begonnen en ik wil er graag in verder. Het boek klinkt indrukwekkend, maar het las nogal traag. Ik ben dan ook van plan om in december verder te gaan met het boek en het hopelijk uit te lezen.

Welke boeken wil jij in 2019 nog lezen?

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s