TBR Buzzwordathon

Van 18 tot 24 november wordt de vijfde ronde van Buzzwordathon gehouden! Buzzwordathon is een readathon die georganiseerd wordt door Booksandlala en Gabbyreads. Buzzwordathon draait om het lezen van boeken met een bepaald woord in de titel, dat vaak in titels wordt gebruikt. Deze ronde draait het om boeken met nummers in de titel.
Ik ben van plan om mee te doen aan de readathon. Ik weet niet of ik veel tijd heb om te lezen, maar ik ga het gewoon proberen. 

tbr-buzzwordathon.jpg

1. 3PAK van Margje Woodrow, Joost Klein en Karin Amatmoekrin
Allereerst hoop ik de 3PAK van dit jaar te lezen, aangezien ik daar dit jaar nog niet aan toegekomen ben. Ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden. Ik heb geen idee waar de verhalen van dit jaar over gaan, maar ik laat me verrassen.

2. Dangerous Women Part III van o.a. George R.R. Martin (Dangerous Women #3)
Ook wil ik Dangerous Women Part III lezen tijdens de Buzzwordathon. Dit boek heb ik al een aantal maanden ongelezen in mijn kast staan en dit is volgens mij een mooi moment om het te lezen, of er in ieder geval een begin in te maken. 

3. Boy 21 van Matthew Quick
Boy 21 lijkt mij een mooi boek voor een readathon. Het is een vrij dun boek en het is ook nog eens een contemporary, wat het niet moeilijk zou moeten maken om het te lezen. Ik weet niet veel van basketbal, maar ik zou het niet erg vinden om er meer over te leren in het boek.

4. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson (De 100-jarige man #1)
Ik denk niet dat dit me gaat lukken, maar als ik veel tijd heb om te lezen tijdens de readathon, hoop ik dat het me gaat lukken om een begin te maken in De 100-jarige man. Ik wil het boek al een tijd lezen, maar ben er nooit aan toegekomen. Daarom hoop ik dat het nu wel lukt. 

Ga jij meedoen aan deze ronde van Buzzwordathon?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s