TBR november 2019

Oktober is afgelopen en buiten wordt het weer kouder: we komen steeds dichter bij de winter en dat betekent dat we lekker binnen kunnen zitten met een goed boek. Met welke boeken wij in november willen gaan zitten, lees je hier.

Veerle

Oktober is alweer afgelopen en daarmee heeft 2019 nog maar twee maanden. Ik loop erg achter met mijn reading challenge en ik denk dan ook niet dat het me dit jaar gaat lukken om het te halen. Ik hoop wel in de buurt te komen van de 80 boeken door onder andere de volgende boeken te lezen. 

TBR november.jpg

1. Gewist van Teri Terry (Gewist #1)
Allereerst wil ik Gewist uitlezen, waar ik eind oktober mee ben begonnen. Ik heb nog maar een stuk of twintig pagina’s gelezen, dus ik kan er nog niet veel over zeggen. Ik ben erg benieuwd naar de rest van het verhaal. 

2. Flawless van Sara Shepard (Pretty Little Liars #2)
Ook ben ik in Flawless begonnen, het tweede deel in de Pretty Little Liars-serie. Ik heb de serie afgelopen voorjaar afgekeken en vond het erg spannend. Ik heb gehoord dat de boeken en de serie best wel van elkaar verschillen, dus ik ben benieuwd hoe alles in de boeken loopt. 

3. A Gathering of Shadows van V.E. Schwab (Shades of Magic #2)
Eind september wilde ik meedoen aan een readalong van A Gathering of Shadows, het tweede deel van de Schemering-trilogie. Ik ben begonnen in het boek, maar helaas had ik het te druk met school om mee te kunnen doen aan de readalong. Ik hoop het boek in november uit te kunnen lezen. 

4. Harry Potter en de Vuurbeker van J.K. Rowling (Harry Potter #4)
In oktober las ik eindelijk Harry Potter en de Gevangene van Azkaban voor de tweede keer uit :). Ik vond het heel leuk om het te herlezen en hoop in november verder te kunnen gaan met het herlezen van de serie. Ik denk niet dat het me gaat lukken om het vierde deel uit te lezen, maar ik hoop het in ieder geval te beginnen. 

Celine

SONY DSC

1. American Royals van Katharine McGee (American Royals #1)
Ik kocht dit boek afgelopen maand in Amsterdam en wil er zo snel mogelijk in beginnen. Vooral omdat het me doet denken aan Royals van Rachel Hawkins en om te voorkomen dat ik dat boek ga herlezen. Ik kan niet wachten!

2. Een Studie in Rood van Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes #1)
Oeps. Ik ben ergens in september begonnen met dit boek, maar daar allemaal andere boeken die ertussen kwamen ben ik er niet aan toegekomen het uit te lezen. Dat wil ik deze maand wel doen, want ik moet ook eens een keer af van die lange currently reading-lijst. Ik ben in ieder geval benieuwd, want ik ben zelf fan van de serie Sherlock die op de boeken is gebaseerd.

3. A Gathering of Shadows van V.E. Schwab (Shades of Magic #2)
In september deed ik mee met een readalong rondom dit boek, maar door mijn drukke planning kwam ik er niet aan toe om mee te lezen. Wel was ik al begonnen en wil ik eindelijk eens weten wat er gebeurt in de rest van de serie. Het eerste boek vond ik namelijk geweldig!

4. 3PAK 2019 van Margje Woodrow, Joost Klein en Karin Amatmoekrim
In september was ook de Boekenweek voor Jongeren en zoals ieder jaar is er een 3PAK voor geschreven. Hoewel ik ze meestal in dezelfde maand al lees, ben ik er dit jaar nog niet aan toegekomen. Ik hoop dus in november dit boek te kunnen lezen, want iedereen is al veel positiever over deze bundel dan de voorgaande!

5. Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas (Hof van Doorns en Rozen #1)
Dit boek staat al lange tijd op mijn TBR, maar ik kwam er maar niet aan toe. Ik wil weer wat meer fantasy gaan lezen, ik ben er al tijden benieuwd naar en als kers op de taart is een vriendin erg enthousiast over deze serie. Dus dit boek wil ik lezen in november, maar als dat niet lukt lees ik het in december. Ergens dit jaar tenminste.

6. Nachtrijder van Alexandra Penrhyn Lowe (De Laatste Wachter #3)
Ik zet iedere maand een luisterboek op mijn TBR en deze maand is het Nachtrijder. Ik wilde het eigenlijk al in oktober lezen, maar daar ben ik helaas niet aan toegekomen. Ik ben ondertussen wel al begonnen, dus dat komt wel goed. En het is gelijk al griezelig, dus ik ben benieuwd naar wat er gaat gebeuren!

Welke boeken wil jij lezen in november?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s