TBR – Boeken die dit najaar verschijnen waar ik naar uitkijk

Augustus is bijna voorbij en daarmee de zomer ook. Dat betekent ook dat de uitgeverijen nieuwe catalogi hebben uitgegeven. Dit najaar komen er weer een heleboel boeken uit. Hier heb ik negen boeken op een rijtje gezet die dit najaar uitkomen waar ik naar uitkijk.

1. Misschien is het Anders van David Yoon
September 2019

In september verschijnt bij Best of Ya het debuut van David Yoon, de man van Nicola Yoon (Alles wat je lief is). Het verhaal gaat over een Koreaanse jongen die verliefd wordt op een Amerikaans meisje. Echter willen zijn ouders dat hij trouwt met een Koreaans meisje. Een ander Koreaans meisje heeft hetzelfde probleem en ze besluiten te doen alsof ze daten voor hun ouders, zodat ze zelf kunnen daten met wie ze willen.
Het verhaal klinkt als een leuke romance, dus heb ik het toegevoegd aan mijn TBR.

2. Het Schaduwjaar van Kim Liggett
September 2019

Ook Het Schaduwjaar verschijnt in september. Het verhaal klinkt heel spannend en mysterieus. Het speelt zich af in een wereld waar meiden op hun zestiende worden verbannen naar een wildernis, maar niet iedereen overleeft hun verbanning…
Het klinkt een beetje als The Hunger Games en aangezien ik dat een leuke serie vond, denk ik dat ik Het Schaduwjaar ook leuk ga vinden. 

3. De Tombe van de Titaan van Rick Riordan (De Beproevingen van Apollo #4)
September 2019

Verder verschijnt het vierde deel van De Beproevingen van Apollo, de nieuwste serie van Rick Riordan, dit najaar. Ik heb vorig jaar de Percy Jackson en de Olympiërs– en de Helden van Olympus-serie gelezen en die vond ik geweldig. Daarom ben ik deze vakantie begonnen met Magnus Chase en de Goden van Asgard en wil ik gaan beginnen in De Beproevingen van Apollo

4. Trinkets van Kirsten Smith
September 2019

Bij Uitgeverij de Fontein komt Trinkets uit, het boek waar de gelijknamige Netflix-serie op is gebaseerd. Ik heb de trailer van de serie gezien en het leek mij een leuke serie. Toen ik in de catalogus zag dat de serie is gebaseerd op een boek, besloot ik eerst het boek te gaan lezen. 

5. 10 Blind Dates van Ashley Elston
Oktober 2019

10 Blind Dates volgt Sophie, die vlak voor Kerst wordt gedumpt door haar vriendje. Haar oma bedenkt een plan om Sophie op te vrolijken: ieder familielid moet een blind date voor haar regelen.
Het verhaal klinkt als een geniale romcom, dus heb ik het toegevoegd aan mijn TBR.

Foto 24-05-19 14 35 58

6. Dance or Die van Chinouk Thijssen (Truth or Dance #3)
Oktober 2019

Tussen eind september en begin oktober komt het derde en laatste deel in de Truth or Dance-trilogie uit. Begin dit jaar heb ik Truth or Dance gelezen en die vond ik erg leuk. Ik heb echter het vervolg hierop, Break a Leg, nog niet gelezen. Ik denk dat ik hiermee ga wachten tot Dance or Die ook uit is, zodat ik de serie in één keer kan uitlezen. 

Er was eens

7. Er was eens van Jen Minkman, Suzanne Peters, Miranda Peters, Marijke F. Jansen en Cathinca van Sprundel
Oktober 2019

Bij Dutch Venture Publishing verschijnt halverwege oktober een verhalenbundel van Nederlandse bodem. In deze bundel worden vijf bekende sprookjes herverteld op moderne wijze. Ik heb nog niet veel hervertellingen gelezen, maar ik wil het wel graag. 

8. Kom bij me terug van Luigi Ballerini
Januari 2020

In de catalogi stonden ook een paar boeken die begin volgend jaar uitkomen. Hieronder was onder andere Kom bij me terug. De flaptekst van het boek klinkt erg mysterieus en ik ben nieuwsgierig naar het verhaal. 

9. De Sociëteit van Kass Morgan en Danielle Paige
Januari 2020

Tot slot verschijnt bij Blossom Books het nieuwe boek van Kass Morgan (De 100) en Danielle Paige (Dorothy Must Die). Het boek klinkt als een spannend, mysterieus en magisch verhaal. Ik kijk ernaar uit!

Naar welke nieuwe boeken kijk jij uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s