TBR Juli: All Summer Reads

Nog een paar weken en dan hebben we vakantie! We hopen in juli vooral zomerse boeken te lezen, want die passen natuurlijk bij het lekker warme weer. Dit zijn de boeken die wij willen lezen in de volgende maand, in de zon met een ijsje in de hand. (Zonder te lekken natuurlijk!)

Veerle

Nog even en dan heb ik zomervakantie! Ik hoop in de zomervakantie veel boeken te lezen. Vooral contemporary’s lees ik graag in de zomer, maar in juli hoop ik ook wat fantasy te lezen.

img-20190629-wa0001

1. Bridget Jones: Het Nieuwe Dagboek van Helen Fielding (Bridget Jones #2)
Ik vind de Bridget Jones-films echt fantastisch. Vorig jaar heeft mijn moeder de eerste twee boeken van de serie aan me uitgeleend. Ik heb het eerst boek gelezen, maar besloot te wachten tot het weer zomer was om het vervolg te lezen. Aangezien het nu zomer is, hoop ik het nu te kunnen lezen.

2. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban van J.K. Rowling (Harry Potter #3)
Ik wil al het hele jaar verder gaan met het herlezen van de Harry Potter-serie. Helaas ben ik er nog niet aan toegekomen, maar ik hoop dat het me lukt om vanaf juli elke maand een boek te lezen, zodat ik in november de hele serie heb herlezen. 

3. Girl Stays in the Picture van Melissa de la Cruz (Girl #1)
Vorige maand heb ik Infamous, het laatste deel in The Fame Game-serie uitgelezen. Hoewel de serie niet geweldig geschreven is, vond ik het erg vermakelijk. Girl Stays in the Picture geeft me ongeveer hetzelfde gevoel als The Fame Game en L.A. Candy, dus om bij te komen van die serie, wil ik Girl Stays in the Picture gaan lezen.

4. Bestseller van Alessandro Gallenzi
Maanden geleden ben ik begonnen in Bestseller, omdat we voor Engels elke les begonnen met het lezen in een boek. Ik heb het dit jaar echter niet uitgelezen, maar ik moet nog minder dan honderd pagina’s, dus ik hoop dat het lukt om het in juli uit te lezen.

5. De Cock en een strop voor Bobby van A.C. Baantjer (De Cock #1)
Ik heb alle De Cock-boeken op mijn ereader staan, op aanraden van mijn moeder. Ik heb ze al een jaar op mijn ereader staan, maar heb nog niet de tijd gevonden om erin te beginnen. Laatst zag ik dat een groot deel van de serie als luisterboek op de Luisterbieb staat, dus ik ben van plan binnenkort in het luisterboek te beginnen.

6. Gewist van Teri Terry (Gewist #1)
Ik wil Gewist al sinds ik het op YALFest heb gekocht lezen, maar ben er nooit aan toe gekomen. Nu het bijna zomervakantie is en ik veel vrije tijd heb, hoop ik dat het me komende maand wel lukt om het boek te lezen. Het verhaal klinkt erg spannend en ik kan niet wachten om erin te beginnen.

Celine

Ik dacht, laten we weer eens ambitieus doen. Want waarom ook niet? Dus heb ik zes boeken gekozen die ik in juli wil lezen. En hopelijk kom ik aan alle zes de boeken toe. We zullen zien.

p_20190629_165242

1. Al het Moois Is Niet Verloren van Danielle Younge-Ullman
Je hebt weleens van die boeken die je dolgraag wilt lezen. Je koopt ze, maar om de een of andere reden kom je er gewoon niet aan toe. Of het nou ligt aan de stapels boeken die al veel langer op je wachten of aan het feit dat je gewoon niet zó geïnteresseerd bleek te zijn, is meestal onbekend, maar we hebben allemaal wel zulke boeken. Dit is zo’n boek voor mij. Dus ga ik het deze zomer lezen. Is het plan dan.

2. De Onverwachte Held van Kamer 13B van Teresa Toten
Net als het vorige boek heb ik dit boek van vorig jaar Boekenfestijn. Het gaat over een groepssessie voor jongeren met een dwangneurose en dat klinkt erg interessant. Ik kan niet wachten om het boek te lezen.

3. Royals van Rachel Hawkins (Royals #1)
Dit boek heb ik sinds YALFest en ik wil het dolgraag lezen. Het doet me denken aan De Selectie en dat is zo’n fijne serie voor in de zomer. Het verhaal klinkt heel leuk, dus ik wil het snel lezen. Hopelijk wordt dit net zo tof als ik hoop!

4. Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch
Dit boek staat al een tijdje op mijn TBR, maar het stond nooit zo hoog op de lijst. Totdat de companion novel zich af bleek te spelen in Ierland! Dan heb je me al snel overgehaald om een boek te lezen. Dit boek speelt zich af in Toscane, dus dat wordt lekker zomers. Dit wordt denk ik heel erg leuk en ik heb nu al zin om naar Italië te gaan! (Volgend jaar ga ik met school naar Rome, dus dat wordt zo gaaf!)

5. De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde van Becky Albertalli
Vorig jaar las ik Simon vs de Verwachtingen van de Rest van de Wereld voor de film en dat was een aangename verrassing. Ik kan dan ook niet wachten om weer de wereld in te duiken van Simon, maar dan met het nichtje van Abby. Het verhaal klinkt fantastisch, dus ik moet het lezen!

6. 19 keer Katherine van John Green
Ook doe ik deze maand mee met de Basically Readathon van Basically Britt. Het doel is om op 6 juli 24 uur lang te lezen in een boek dat al jaren in je kast staat. Ik heb gekozen voor 19 keer Katherine, want na Paper Towns heb ik zin gekregen om weer een John Green-boek te gaan lezen. En wat is er beter dan een boek dat al lang in je kast staat en ook nog op je TBR van 2019?

Welke boeken wil jij lezen in de zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s