TBR juni 2019

Veerle

Het is bijna zomer! Voor mij is de zomer het seizoen van contemporary en romance, maar ook van de fantasy. Het is ook weer bijna zomervakantie, waar ik erg naar uitkijk. Juni gaat echter wel een drukke maand worden, dus ik verwacht niet dat ik erg veel tijd ga hebben om te lezen. Wel hoop ik de volgende boeken in juni te kunnen lezen.

tbr-juni.jpg

1. Girl in Translation van Jean Kwok
Voor Engels moeten we een boek lezen en daar een presentatie over maken. Celine en ik doen dit samen en hebben gekozen voor Girl in Translation. Zelf heb ik geen verhaal gelezen over een immigrant en ik ben nieuwsgierig naar het verhaal.

2. The Fame Game van Lauren Conrad (The Fame Game #1)
Eind april ben ik begonnen met het lezen in de vervolgserie van L.A. Candy. Op moment van schrijven ben ik er nog steeds in bezig. Ik vind het tot nu toe erg leuk en hoop het begin juni uit te lezen.

3. De 100 van Kass Morgan
In januari heb ik De 100 gekocht. Ik was van plan het in februari te lezen, maar toen kreeg ik zin in een contemporary, dus ben ik er niet aan toegekomen. Nu heb ik weer zin in een dystopian. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en hoop het in juni te lezen.

4. Gossip Girl van Cecily von Ziegesar (Gossip Girl #1)
Celine heeft Gossip Girl gelezen, maar was er niet erg enthousiast over. Het verhaal klinkt interessant, dus heb ik het toegevoegd aan mijn TBR. Eind april ben ik begonnen in het luisterboek. Ik hoop dit in juni uit te lezen (of is het luisteren?).

5. Gewist van Teri Terry (Gewist #1)
Teri Terry was één van de internationale auteurs die aanwezig waren op YALFest. Gewist klinkt als een leuk boek en ik wilde het eigenlijk in april lezen, maar daar had ik geen zin meer in en ben ik niet aan toegekomen om te lezen. Daarom wil ik het komende maand gaan lezen.

Celine

In mei had ik een TBR gemaakt waar ik me eigenlijk nauwelijks aan heb gehouden. Voor juni wil ik proberen wat meer boeken van de lijst afstrepen en van drie boeken weet ik wel zeker dat ik ze in juni ga lezen. Kijk je mee?

p_20190530_181105

1. Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sáenz (Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum #1)
Ik ben nu bezig in het herlezen van dit boek voor school. Ik heb hier namelijk een leeskring van. Ik vind het zo’n mooi boek en ben ook alle mooie quotes aan het markeren, dus mijn boek gaat er heel vrolijk uitzien. Ik hoop hem de eerste dag van juni uit te lezen, omdat ik de leeskring al binnenkort heb…

2. Girl in Translation van Jean Kwok
Dit boek lees ik samen met Veerle voor school. Ik ben nog niet begonnen, dus als ik Ari & Dante uit heb, begin ik hieraan. Het gaat over een meisje uit Hong Kong die samen met haar moeder emigreert naar New York. Ik heb eerder boeken gelezen over migranten en die bevielen me helaas niet, dus ik ben benieuwd of dit boek dat wel doet.

3. Paper Towns van John Green
Ik was eigenlijk niet van plan om dit boek te lezen, totdat ik de trailer van de verfilming zag. Dus besloot ik maar het boek te gaan luisteren via de LuisterBieb. Ik ben nog maar net begonnen, maar vind het verhaal nu al erg bijzonder.

4. This is Where it Ends van Marieke Nijkamp
Aii, dit boek staat wel al vaker op mijn TBR, maar helaas kwam ik er steeds niet aan toe om hem te lezen. Nu ben ik wel al begonnen, al moet ik nog steeds verder gaan…
Veerle heeft hem al gelezen en is er erg enthousiast over, dus ik ben erg benieuwd of ik dit boek ook zo leuk ga vinden. Nou ja, of leuk het goede woord is?

5. De Prinses van Kiera Cass (De Selectie #4)
En toen wilde ik nog één boek op mijn TBR. Ineens schoot De Prinses door mijn hoofd doordat ik nog steeds verder moet met deze serie. Ik hoop dat ik hem dit jaar uit kan lezen, dus ik ben van plan om hem in juni te lezen. Ik vond de oorspronkelijke trilogie erg leuk, maar heb veel negatieve recensies gelezen van de boeken over Eadlyn… Ik ben benieuwd!

Welke boeken wil jij gaan lezen in juni?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s