Luisterboeken die ik wil luisteren

Een paar maanden geleden luisterde ik voor het eerst naar een luisterboek. Ik had het eigenlijk niet verwacht, maar ik vond het erg leuk en handig om naar luisterboeken te luisteren. Iets dat ik zeker vaker wil doen (en doe).
Een tijdje geleden maakte Celine een lijst van de luisterboeken die ze wil luisteren. Ik vond het een leuk idee en daarom zijn hier de luisterboeken die ik de komende tijd wil luisteren.

Luisterboeken TBR.JPG

1. Honderd uur nacht van Anna Woltz
Op moment van schrijven ben ik net begonnen met het luisteren naar dit luisterboek. Ik leende het ooit van de bibliotheek, maar kwam er niet aan toe om het te lezen. Toen ik zag dat het luisterboek op de luisterbieb stond, aarzelde ik geen moment en begon ik met luisteren.

2. Dissus van Simon van der Geest
Dissus is een hertelling van Odysseusโ€™ verhaal. Ik ben erg geรฏnteresseerd in (Griekse) mythologie, inclusief alle verhalen, en voegde het boek toe aan mijn TBR. Het boek is ook nog eens geschreven in vrije versvorm, wat ik erg leuk vind. Ik hoop dat ik snel aan het luisterboek toekom.

3. Vechten voor vrijheid van Simon Scarrow (Gladiator #1)
Ook de Gladiator-serie gaat over de oudheid. Het verhaal doet me een beetje denken aan Onverschrokken. Het lijkt me een leuk boek over de Romeinen en gladiatoren.

4. Ready Player One van Ernest Cline (Ready Player One #1)
Celine las vorig jaar Ready Player One en was er erg enthousiast over. Sindsdien staat het op mijn TBR. Ik hoop dat ik er binnenkort aan toe kom om naar het luisterboek te luisteren.

5. De Grijze Jager van John Flanagan
Celine is erg enthousiast over De Grijze Jager-serie. Het verhaal klinkt interessant en aangezien ik de ebooks van de serie heb, hoopte ik binnenkort te kunnen beginnen in de serie. Nu ze als luisterboek op de Luisterbieb staan, kan ik ze luisteren.

6. Gossip Girl van Cecily von Ziegesar (Gossip Girl #1)ย 
Celine heeft geluisterd naar het eerste deel in de Gossip Girl-serie, maar vond het niet erg leuk. Ik vind het verhaal wel leuk klinken en toen ik zag dat een aantal van de boeken uit de serie op de Luisterbieb stonden, dacht ik dat ik een deel van de serie dan kan luisteren. Als ik de boeken dan niets vind, hoef ik de serie ook niet te kijken.

7. De Cock van Baantjer
Ik heb een heleboel van de ebooks van De Cock-serie. Mijn moeder heeft ze aangeraden en ik hoopte deze zomer in de serie te beginnen.

Er zijn nog meer luisterboeken die ik wil luisteren, maar deze hoop ik dit jaar te luisteren. Aangezien ik niet veel tijd heb om te luisteren, denk ik niet dat dit helemaal gaat lukken, maar ik ga mijn best doen.

Wat is jouw favoriete luisterboek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s