TBR Mei 2019

Veerle

Waar ik de vorige maanden veel boeken had die ik graag wilde lezen, heb ik in mei wat minder boeken die ik erg graag wil lezen. Ik wil proberen mijn Currently Reading-lijst omlaag te krijgen en beginnen met mijn voornemen om de Harry Potter-serie te herlezen.

img-20190501-wa0011

1. Gewist van Teri Terry (Slated #1)
Vorige week zijn Celine en ik naar YALFest geweest. Daar was onder andere Teri Terry aanwezig. Ik had haar recent vertaalde boek, Gewist, nog niet gelezen. Ik heb het op YALFest gekocht en hoop het zo snel mogelijk te lezen. Ik heb op YALFest een paar dingen gehoord over het verhaal, wat me nog nieuwsgieriger heeft gemaakt.

2. Verlaten van Michael Grant (Gone #1)
In februari was ik begonnen met het lezen van het eerste deel in de Gone-serie. Ik kwam echter niet goed in het verhaal en besloot het aan de kant te leggen. Ik heb eerst een aantal boeken van YALFest-schrijvers gelezen en ben er nog niet aan toegekomen om het verder te lezen. Dat wil ik deze maand gaan doen.

3. Bestseller van Alessandro Gallenzi
Tijdens Engels beginnen we de les met het lezen in een boek. Ik lees al sinds het begin van het jaar in Bestseller, die ik heb gekocht tijdens het Boekenfestijn in september. Ik heb het boek bijna uit en hoop het in mei uit te lezen. Hoewel ik het begin wat saai vond, vind ik het verhaal nu veelbelovend. Ik ben benieuwd naar wat het einde gaat brengen!

4. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban van J.K. Rowling (Harry Potter #3)
Ik heb mezelf begin dit jaar voorgenomen om de Harry Potter-serie dit jaar te herlezen. Ik heb De Gevangene van Azkaban dit jaar op bijna al mijn TBR’s gezet, maar heb het nog steeds niet gelezen. Daarom hoop ik dat het me lukt het derde deel in de reeks in mei te lezen, zodat ik eindelijk verder kan gaan met het herlezen.

Celine

Het lijkt bijna wel alsof al mijn TBR’s hetzelfde zijn. Ook deze maand heb ik drie boeken op mijn TBR gezet waar ik eerder niet aan toe ben gekomen. Ik hoop zo dat ik ze deze maand wel uit lees, want het werd eens tijd. Gelukkig heb ik geen druk om boeken te lezen, dus kan ik rustig aan en zo hopelijk wel alle boeken te lezen. (Dacht ik dan, want toen besefte ik ineens dat ik Ari en Dante ook nog moest lezen… Maar we doen wel even dat ik die ben vergeten.)

p_20190430_191914

1. De Rode Piramide van Rick Riordan (De avonturen van de familie Kane #1)
Vandaag ben ik even naar de bibliotheek gegaan en omdat ik weer eens verder moet met de Rick Riordan-boeken, besloot ik om het volgende boek op mijn lijstje te lezen: De Rode Piramide dus. Ik ben erg benieuwd naar deze serie en naar de Egyptische mythologie, want die ken ik nog niet zo goed.

2. This is where it ends van Marieke Nijkamp
Dit boek heeft al een keer op mijn TBR gestaan, maar toen kwam ik er helaas niet aan toe om hem te lezen. Veerle vindt het boek erg goed en stond erop dat ik het boek in maart zou lezen. Ik was net begonnen toen het vorige boek kwam, dus heb ik deze even aan de kant gelegd. Maar als die dat boek uit heb, is deze aan de beurt.

3. Iskari. De Laatste Namsara van Kristen Ciccarelli (Iskari #1)
Deze staat al voor de derde keer op mijn TBR en door YALFest ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar dit boek. Het klinkt ontzettend tof en ik kan niet wachten tot ik dit boek kan lezen.

4. Codenaam Verity van Elizabeth Wein
Een boek waar ik iets minder naar uitkijk is Codenaam Verity. Ik ben dit boek ergens in maart begonnen, maar helaas kwam ik niet veel verder dan pagina 50. Het leest ontzettend traag en er gebeurt nog vrij weinig in. Ik weet wel dat spanning op pagina 50 iets te veel gevraagd is, maar het boek trekt me nog niet echt. Ik ben wel van plan het boek in mei uit te lezen en ik zie wel of het boek leuk wordt…

Wat wil jij in mei lezen?

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s