Aftellen tot YALFest: 1 YALFest-programma

Morgen is het zover: de vierde editie van YALFest, een dag vol boeken en gezelligheid. Vandaag is dan ook de laatste dag dat we aftellen naar het evenement. We vertellen vandaag over wat er allemaal te doen is op YALFest. Lees je mee?

Plenair programma
De dag begint met een plenair programma, waar de auteurs worden geïnterviewd door Edward van de Vendel. Ook mag je zelf nog enkele vragen stellen.
Na het plenair programma kan je je goodiebag ophalen waar dit jaar in ieder geval De Kleuren van Magie van V.E. Schwab. Ook zitten er een ander boek in dat nog niet bekend is en andere goodies.

Signeersessies
Er zijn twee signeersessies op YALFest: de eerste begint om 13:30 uur, de tweede om 15:30 uur. Tijdens de signeerrondes kan je de boeken van de zes internationale auteurs die aanwezig zijn laten signeren.

Masterclasses
Ook worden er vier masterclasses gegeven op de dag. De masterclasses van Inger Strietman begint om 12:45 uur, de masterclass van De Grote Vriendelijke Podcast om 14:30 uur en de masterclasses van Marieke Nijkamp en Chinouk Thijssen beginnen om 15:30 uur.

Hebban café
De hele dag door is het Hebban café geopend. Hier kun je een aantal Nederlandse auteurs ontmoeten en een praatje maken en hun boeken laten signeren. De auteurs die aanwezig zullen zijn, zijn Chinouk Thijssen, Marieke Nijkamp, Daniëlle Bakhuis, Astrid Boonstoppel, Jen Minkman, Wendy Brokers, Mirjam Gielen, Guusje Slagter, Tiny Fisscher, Maria Postema en Sophie Pluim.

Kraampjes
Verder staan er overal kraampjes, waar je van alles en nog wat kan kopen. Zo kan je onder andere kaarsen, boekenleggers, sieraden en schoonheidsproducten kopen. Ook kan je nog boeken kopen.

Wat ga jij doen op YALFest?


Plaats een reactie