Aftellen tot YALFest: 4 Masterclasses om te volgen

Nog vier nachtjes slapen en dan is het zover! YALFest 2019 vindt dan plaats en zoals altijd kan je weer een aantal Masterclasses volgen. Welke dat zijn vind je in dit artikel. Mocht je je nog willen inschrijven voor een masterclass, kan dat hier.

Masterclasses_1Hoe maak je een podcast?
Nog 79 plaatsen vrij
Deze masterclass wordt gegeven door De Grote Vriendelijke Podcast. In deze masterclass vertellen ze hoe je kan beginnen met een podcast en leggen ze uit hoe je de onderwerpen van je podcast kan bepalen. Daarnaast kan je ze nog een heleboel vragen stellen over podcasts.
De Grote Vriendelijke Podcast bestaat uit recensenten Jaap Friso en Bas Maliepaard die elke maand een aantal boeken bespreekt.

Masterclasses_2Interviewen
Nog 84 plaatsen vrij
De tweede masterclass wordt gegeven door schrijfster Chinouk Thijssen. In deze masterclass geeft ze je handige tips die je kan gebruiken wanneer je iemand interviewt.
Chinouk Thijssen is de auteur van een aantal YA-thrillers, zoals Fataal Spel en Truth or Dance. Daarnaast is ze ook booktuber.

Masterclasses_3100 dingen die je eerder had willen weten
Nog 36 plaatsen vrij
In deze masterclass, gegeven door Inger Strietman, leer je dat de dingen die je ouders, je leraren en vele anderen je vertellen over het leven niet altijd kloppen. Ze deelt haar tips en inzichten met je en zo kan je ontdekken welke levensstijl het beste bij jou past.
Inger Strietman is een personal coach, schrijver, spreker en ervaringsdeskundige. Ook heeft zij een eigen coach- en trainingspraktijk opgericht waarin ze (young) professionals in begeleidt.

Masterclasses_4De perfecte plot
Deze masterclass is helaas vol
De laatste masterclass wordt gegeven door thrillerschrijfster Marieke Nijkamp. Ze vertelt in deze masterclass over hoe je de perfecte spanningsboog kan creรซren. Daarnaast geeft ze tips voor het schrijven van (spannende) boeken.
Marieke Nijkamp heeft al een aantal bekende #1 New York Times bestsellers op haar naam staan, zoals This is where it ends en Before I let go. (In het Nederlands vertaald als 54 minuten en Voor ik je loslaat.)

Welke masterclass ga jij volgen?

Eรฉn reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s