Book haul maart 2019

Veerle

Hoewel mijn book haul van februari vrij bescheiden was, is die van maart alles behalve bescheiden. Begin maart was ik jarig en heb ik een aantal boeken gekregen. Welke dat zijn, lees je hier.

Gekocht

1. Ingesloten van Samira Ahmed
Van de boekenbon die ik voor mijn verjaardag heb gekregen, heb ik Ingesloten gekocht. Het verhaal klinkt intrigerend en ik ben benieuwd naar hoe het concept is uitgewerkt in het verhaal. Ik wil Ingesloten al in april lezen, aangezien Samira Ahmed naar YALFest komt.

Gekregen

1. Fataal spel van Chinouk Thijssen
Begin maart kreeg ik Fataal spel voor mijn verjaardag. Ik wil de boeken van Chinouk Thijssen al een tijdje lezen en nu ik Fataal spel heb, kan ik het eindelijk lezen. Ik ben er dan ook in begonnen zodra ik One of us is lying uit had. Het is een geslaagde thriller!

2. Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het Universum van Benjamin Alire Sรกenz (Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het Universum #1)
Van Celine kreeg ik Ari en Dante voor mijn verjaardag. Benjamin Alire Sรกenz komt naar YALFest, dus wil ik het snel lezen. Ik ben benieuwd hoe ik het verhaal ga vinden. Celine vond het in ieder geval een prachtig verhaal.

img-20190331-wa0016.jpg

3. Truth or Dance van Chinouk Thijssen (Truth or Dance #1)
Ook Truth or Dance kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik dans zelf ook en ben heel benieuwd naar hoe het dansen is verwerkt in deze thriller. Ik ben hier op moment van schrijven in bezig en het begint spannend te worden. Ik ben benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontwikkelen.

4. De Hamer van Thor van Rick Riordan (Magnus Chase en de goden van Asgard #2)
Tot slot kreeg ik het tweede deel in de Magnus Chase en de goden van Asgard-trilogie. Ik heb het eerste deel nog niet, maar ik zorg dat daar snel verandering in komt. Ik ben benieuwd naar deze serie, aangezien ik niet veel weet over de Noordse mythologie.

Celine

Heel bijzonder eigenlijk, maar ik heb deze maand geen enkel boek gekocht, gekregen of geleend! Ik ben erg trots op mezelf, maar ik verwacht dit niet in april door te zetten. In april komt namelijk YALFest en ik heb de eerste dag van de maand alweer een boek gekocht, hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s