TBR April 2019

De tijd vliegt voorbij en we zijn alweer aangekomen bij de vierde maand van het jaar. In april is het natuurlijk tijd voor YALFest 2019, dus zijn we van plan om nog de laatste weken voor het festival een aantal boeken te lezen van de auteurs die komen. Eens kijken of dat gaat lukken!

Veerle

Maart is alweer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe TBR. Het is me niet gelukt om alle boeken van mijn vorige TBR te lezen, maar die schuif ik nu even aan de kant. Ik wil in april namelijk de YALFest-boeken gaan lezen.

1. Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het Universum van Benjamin Alire Sรกenz (Aristoteles en Dante #1)
Benjamin Alire Sรกenz komt naar YALFest en begin maart kreeg in Ari en Dante voor mijn verjaardag. Ik moet dit boek ook lezen voor een opdracht voor school, dus ben ik van plan deze in april te lezen.

2. Ingesloten van Samira Ahmed
Ingesloten lijkt me een indrukwekkend en tegelijkertijd beangstigend verhaal. Het speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over een meisje dat wordt opgesloten in een interneringskamp voor moslims. Samira Ahmed komt eind deze maand naar YALFest, dus wil ik Ingesloten snel gaan lezen.

3. Gewist van Teri Terry (Gewist #1)
Ook Teri Terry komt naar YALFest. Gewist is het eerste boek in de trilogie en het verhaal klinkt spannend. Ik hoop dat het me lukt om het voor YALFest te lezen.

4. De Labyrintrenner van James Dashner (De Labyrintrenner #1)
Ik ben al een paar maanden naar het luisterboek aan het luisteren. Ik hoopte eigenlijk dat het me lukte om het in maart uit te luisteren, maar dit is niet gelukt. Hopelijk lukt dit me wel in april en kan ik vaker tijd maken om naar luisterboeken te luisteren.

5. Verlaten van Michael Grant (Gone #1)
Ik heb Verlaten even aan de kant gelegd, omdat ik boeken voor YALFest wilde lezen en even geen zin had in science fiction. Als YALFest is geweest, ben ik van plan verder te lezen in het boek.

tbr-april-1.jpg

Celine

In maart was ik van plan om heel veel boeken te lezen, maar helaas is dat niet helemaal gelukt, oeps! Daarom heb ik mijn TBR voor april wat rustiger gehouden. Hopelijk kom ik aan alle boeken toe en kan ik daarnaast nog een aantal boeken lezen die niet op mijn TBR staan. Ik ben benieuwd!

1. Codenaam Verity van Elizabeth Wein
Dit boek stond op mijn TBR voor maart en ik ben ondertussen ook al begonnen met lezen. Ik heb het alleen nog niet uit gelezen en zal dat ook niet meer doen voor april begint. Dit boek wil ik dus als eerste lezen in april!

2. De Laatste Namsara van Kristen Ciccarelli (Iskari #1)
Ook dit boek stond op mijn TBR voor maart, maar ook deze heb ik niet gelezen. Omdat ik het toch wil lezen voor Yalfest, wil ik het lezen in april. Ik ben erg benieuwd!

3. Codenaam Coco van Carmen Reid
Dit boek stond al op mijn TBR voor februari, maar om de een of andere reden kom ik maar niet aan alle boeken toe? Dus zet ik dit boek maar op mijn TBR voor april.

4. Ingesloten van Samira Ahmed
Net als Veerle wil ik dit boek graag lezen in april. Samira Ahmed komt namelijk naar Yalfest en ik ben erg benieuwd naar Ingesloten. Ik ben van plan het binnenkort te kopen, zodat ik het snel kan lezen. Hopelijk is de uitwerking net zo goed als het verhaal klinkt!

p_20190401_173907

Welke boeken wil jij lezen in april?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s