6 redenen waarom ik Intertwined DNF

Ik denk dat we allemaal wel eens dat boek tegenkomen waar we gewoon niet doorheen kunnen komen. Ik heb dat vorig jaar met een aantal boeken gehad en ook dit jaar ben ik in een boek begonnen die ik niet uit ga lezen. Namelijk Intertwined van Gena Showalter. Ik vond het zo niet leuk, dat ik uiteindelijk heb besloten om het boek niet uit te lezen. Ik leg je in dit artikel uit waarom.

P_20190305_145725.jpgTitel: Intertwined
Serie: Intertwined (#1)
Auteur: Gena Showalter
Genre: Young Adult, Fantasy, Paranormal, Vampires, Romance
Gepubliceerd: 18 augustus 2009 (VS)
Uitgeverij: Harper Teen (VS)
Pagina’s: 377
Bindwijze: Paperback
Prijs: €8,99

DNF op pagina 40/377

1. Het begin van de flaptekst klonk goed en daarna ging het slechter en slechter…
Een jongen waar vier andere zielen in leven die de toekomst kunnen voorspellen, tijdreizen, de doden laten rijzen en een ander mens bezitten? Super gaaf! Het trok gelijk mijn interesse. En toen kreeg hij visioenen van een mooi meisje. Uhm, nee? Behalve het feit dat ze een eeuwenoud geheim met zich meedraagt, dat is wel cool. De rest niet. Nee.

2. Het kan me niet schelen wat er gaat gebeuren, behalve het eeuwenoude geheim.
Dus… Dat eeuwenoude geheim dat zo cool klonk? Dat was het enige dat me door liet lezen. Maar waarschijnlijk zal de ontknoping zeer teleurstellend zijn en vraag ik me af waarom ik mezelf door zoveel pagina’s heb geworsteld, alleen maar voor die ene zin. Het kan me werkelijk niets schelen, dus dit boek ga ik niet uitlezen.

3. Ik heb geen zin om verder te lezen.
Ken je dat gevoel dat je geen zin hebt om een boek te lezen? En ken je ook het gevoel dat je tijdens het lezen geen zin hebt om verder te lezen? Nou, dat heb ik dus. Ik denk niet dat je dat gevoel moet hebben tijdens het lezen van een boek…

4. Hoofdpersonen die elkaar eerst niet mogen?
Ja mensen, we weten allemaal hoe dat afloopt.

5. Onze personages zijn te perfect. En onorigineel. En oninteressant.
His face was just as perfect as she remembered, too flawless to be real. He had thick black lashes that perfectly framed his eyes. Perfectly sculpted cheekbones that surrounded a perfectly sloped nose. Perfectly shaped lips, now dipped into a frown.
Ik word al misselijk bij dat perfecte gezicht. En dat ging dus over onze mannelijke hoofdpersoon Aden.

Up close, she was even prettier than he’d realized, cheeks bright, eyes a mix of green and brown. She was smart, well able to hold her own against her friend. Any other guy would have wanted to date her, yet when they’d begun talking, he’d first experienced a wave of affection, as though he should be mussing her hair and teasing her about boyfriends.
Dat had Aden te melden over onze vrouwelijke hoofdpersoon Mary Ann. En weet je wat Mary Ann over zichzelf te vertellen had?

Not that this boy wanted to ask her out. Please don’t ask me out.
Aren’t you an egotistical one? Most boys want your study notes, not your body. Oh, yeah.
Urgh.

6. “Probably. A stalker do you think? God, that’s even sexier!”
Nee, een stalker is niet sexy. Juist verre van sexy. Nee nee nee. Als ik nog niet wist of ik het boek moest DNF’en, was het toen wel heel duidelijk geworden voor mij.

DNF jij wel eens boeken?

3 comments

  1. Ik DNF eigenlijk nooit een boek, vooral omdat ik hoop houd dat het verhaal beter wordt (niet dat het dat ook altijd wordt…). Soms moet ik ook gewoon weten hoe het verhaal eindigt, omdat ik niet in onzekerheid over het einde kan blijven leven.

    Liked by 1 persoon

    • Haha, dat heb ik inderdaad ook wel eens! Maar als ik een boek gewoon echt niks vind, DNF ik het nog steeds. Als ik dan nog te nieuwsgierig ben naar hoe het afloopt, zoek ik het op. In onzekerheid over het einde blijven kan ik ook gewoon niet.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s