TBR Maart 2019

Veerle

Hoewel mijn TBR voor de afgelopen maanden erg groot was, wil ik die van maart klein houden. Nou ja, kleiner dan de voorgaande maanden. Ik wil mijn TBR voor deze maand namelijk soepel houden, zodat het niet voelt alsof ik bepaalde boeken deze maand moet lezen.

1. One of us is lying van Karen M. McManus
Het voelt alsof het nog heel lang duurt, maar YALfest komt langzaam dichterbij en ik wil voor YALFest alle (of in ieder geval de meeste) boeken van de auteurs die naar het evenement komen gelezen hebben. Ik wil in maart daarom beginnen met het lezen van One of us is lying, aangezien ik die toch al in huis heb.

2. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban van J.K. Rowling (Harry Potter #3)
Dit jaar wil ik de rest van de Harry Potter-serie herlezen. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban wilde ik eigenlijk al in december lezen, wat niet is gelukt. Ik hoop dat het me wel lukt in maart.  

TBR maart.jpg

3. De 100 van Kass Morgan (De 100 #1)
Ook De 100 wilde ik al eerder lezen. Omdat dit niet is gelukt, wil ik het graag lezen in maart. Ik hoor wisselende dingen over deze serie, dus ik ben benieuwd wat ik er zelf van ga vinden.          

4. De Labyrintrenner van James Dashner (De Labyrintrenner #1)
Afgelopen maand kwam ik erachter dat De Labyrintrenner op de luisterbieb-app staat. Omdat Vals als luisterboek erg goed beviel (en ik een jaar geleden ben begonnen in De Labyrintrenner), ben ik eind februari begonnen met het luisteren naar het luisterboek. Deze wil ik in maart verder luisteren.

Celine

Waar Veerle deze maand een kleine TBR wilde hebben, ben ik juist gegaan voor een best grote TBR. Nou ja, twee boeken kan ik snel lezen, dus zo’n grote TBR heb ik nou ook weer niet 😉

1. Zij en Ik van Nic Stone
Nic Stone komt naar Yalfest 2019 en ik wil graag een boek van haar hebben gelezen. Ik kreeg dit boek voor Kerstmis, dus dit boek heb ik gelukkig al in bezit. Daarnaast heb ik hier veel goede dingen over gehoord en wil ik graag weer eens een contemporary lezen. Contemporary is immers mijn favoriete genre, maar om de een of andere reden heb ik daar dit jaar nog niks van gelezen…

2. De Laatste Namsara van Kristen Ciccarelli (Iskari #1)
Ook Kristen Ciccarelli komt naar Yalfest en ook dit boek heb ik al in bezit. Het is namelijk de ARC die je aantal jaar geleden bij Yalfest kon halen. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Aan de ene kant lijkt het me een ontzettend gaaf verhaal met Iskari en Namsara, maar aan de andere kant doet het me denken aan de gemiddelde YA. Veel mensen vinden dit boek wel erg goed, dus ik ben benieuwd!

3. Codenaam Verity van Elizabeth Wein (Codenaam Verity #1)
In de TBR van februari liet ik al weten dat ik boeken wilde lezen die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog. In maart wil ik graag een ander oorlogsboek lezen en Codenaam Verity heb ik al in huis. Ik ben benieuwd of deze ontroerend gaat zijn, want dat verwacht ik eigenlijk wel.

p_20190222_133922

4. The Prince and the Dressmaker van Jen Wang
Mijn zus wil al een tijdje dat ik deze graphic novel lees, maar ik kwam er maar niet aan toe. Afgelopen maand heeft mijn moeder het ook gelezen en die was er erg positief over. Ik wil het boek graag lezen om erachter te komen of ik er net zo over denk.

5. Dear Evan Hansen van Steven Levenson
Dit boek heb ik ook van mijn zus geleend en wil ik ook al erg lang lezen. Het bevat het script van de musical Dear Evan Hansen en omdat ik langzaam van de muziek ben gaan houden, wil ik het graag lezen. Het boek heeft rond de 160 pagina’s, dus ik geloof wel dat ik het boek snel uit zal lezen.

6. Een Studie in Rood van Sir Arthur Conan Doyle (Sherlock Holmes #1)
Omdat ik vond dat de vorige twee boeken meer als één boek tellen, besloot ik een extra boek toe te voegen. Ik vind de serie Sherlock ontzettend gaaf en het verhaal ook erg goed in elkaar zitten. Ik was dan ook al een tijdje benieuwd naar de boeken waar de serie op is gebaseerd. Toen ik vorig jaar tijdens Boekenfestijn dit boek zag liggen, kon ik het niet laten liggen. Dit boek wil ik lezen!

Welke boeken wil jij in maart gaan lezen?

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s