The Friday Five: Witte boeken

De komende tijd staat de Friday Five eens in de zoveel weken in het teken van boeken met een bepaalde kleur. Vandaag is de beurt aan vijf witte boeken.

1. De One van Kiera Cass (De Selectie #3)
De One is het derde deel in de Selectie-serie. Persoonlijk vind ik (Veerle) de covers van deze serie allemaal prachtig! In de serie strijden 35 jonge meisjes om het hart van de knappe kroonprins Maxon. De One is een prachtig slot in de oorspronkelijke trilogie, met veel drama, vriendschap en natuurlijk liefde.

la-candy_2-e1543689414310.jpg

2. L.A. Candy van Lauren Conrad (L.A. Candy #1)
Ook de L.A.Candy-serie heeft witte covers. Ik (Veerle) heb slechts het eerste deel uit de trilogie gelezen. Ik vond het geen fantastisch boek, aangezien het verhaal traag op gang kwam. Het einde heeft me echter wel overgehaald om door te gaan met de serie. Wie weet wat het tweede deel ons brengt! ย 

3. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson
De 100-jarige man heeft mijn (Veerle) moeder me aangeraden. Zij heeft het gelezen en vond het een hilarisch boek. Daarom heb ik het vorig jaar van haar geleend. Ik ben er jammer genoeg nog niet aan toegekomen om het te lezen, maar dat wil ik zeker snel gaan doen!

P_20180404_154303.jpg

4. Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp
Dit boek las ik (Celine) vorig jaar en vond ik in tegenstelling tot veel anderen, erg leuk. Het is erg mysterieus en dat is duidelijk te merken aan de cover. De eenzame rode handschoen naast het gebroken ijs roept al gelijk vragen op, want wat is er precies gebeurd?

5. Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch
Boeken die verre van mysterieus is, zijn Liefde & Gelato en haar companion novel Liefde & Geluk. Ik (Celine) heb ze nog niet gelezen, maar wil dat wel graag nog doen. Ze lijken mij ontzettend tof en ook erg schattig. Ik kan niet wachten om weg te zwijmelen bij deze mooie verhalen.

Ken jij nog witte boeken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s