Book haul januari 2019

Eind 2018 hadden we ons voorgenomen om iets minder boeken te kopen in 2019. Ze zeggen altijd: een goed begin is het halve werk. Zou het ons gelukt zijn om ons in januari aan onze voornemens te houden?

Veerle

Toen ik mijn book haul van 2018 had verzameld om op de foto te zetten, schrok ik er eerlijk gezegd een beetje van. Daarom nam ik mezelf voor iets minder los te gaan in boekenwinkels. Aan het eind van het jaar wil ik minder boeken hebben gekocht hebben dan ik heb gelezen. Helaas is het op de tweede dag van januari al mislukt toen ik een dagje in Amsterdam was…

Gekocht

bookhauljanuari_gekocht.jpg

1. Het Meisje en de Alchemist van Sara Holland (Everless #1)
Om nieuwe spitzen te passen gingen mijn ouders, broertje en ik begin januari een dagje naar Amsterdam. Daar zijn we ook langs Scheltema gegaan en ik was onder de indruk! Toen mijn oog viel op de laatste hardcover van Het Meisje en de Alchemist die ook nog eens in de aanbieding was, nam ik hem mee. Ik ben blij dat ik een hardcover heb weten te bemachtigen, aangezien ik deze cover veel en veel mooier vind dan die van de paperback.

2. De 100 van Kass Morgan (De 100 #1)
Voor ik naar Amsterdam ging, had ik me voorgenomen niet meer dan twee boeken mee te nemen van Scheltema. Dat was natuurlijk voor ik hun enorme collectie had gezien! Ik zag zoveel leuke boeken en wist niet welke ik mee moest nemen. Toen zag ik De 100 liggen, een boek dat ik al een tijd wil lezen, en ik besloot dat ik deze mee zou nemen.

Gekregen

bookhauljanuari_gekregen.jpg

1. Onverschrokken van Lesley Livingston (The Valiant #1)
Toen ik in Amsterdam was, konden we het niet laten langs Scheltema te gaan. Van mijn ouders mocht ik een boek uitkiezen dat ik van hen zou krijgen. Er waren zoveel boeken en ik kon totaal niet kiezen, totdat mijn oog viel op Onverschrokken. Ik wist het meteen: die wil ik!

Geleend

bookhauljanuari_geleend.jpg

 

1. De Geheime Sleutel naar het Heelal van Lucy en Stephen Hawking (George #1)
De eerste dag van 2019 heb ik mijn broertje eindelijk kunnen laten beginnen aan De Bliksemdief. In ruil daarvoor leende hij een van zijn favoriete boeken, De Geheime Sleutel naar het Heelal, aan mij uit. Ik weet ongeveer waar het verhaal over gaat en ben er wel benieuwd naar.


2. Vals van Mel Wallis de Vries

Eind januari vertelde Celine me dat ze luisterboeken, na haar minder fijne ervaring met Gossip Girl, nog een kans ging geven. Ik overwoog toch al even om een luisterboek op de pakken en eens te proberen en dit gaf het laatste zetje. Omdat ik erg benieuwd ben naar de boeken van Mel Wallis de Vries en zag dat Vals (en een paar andere van haar boeken) op de luisterbieb-app stonden, leende ik deze en begon ik meteen te luisteren.

januari_geleend3. Sweet Little Lies van Lauren Conrad (L.A. Candy #2)
Niet zo lang geleden hadden we een tussenuur op school dat eindeloos lang leek te duren. Ik had weliswaar mijn fysieke boek mee, maar ik had geen zin om dat verder te lezen en het was niet het juiste moment voor een luisterboek, dus kwam Celine met het geniale idee om Sweet Little Lies te lenen van de online bibliotheek. Dat heb ik dus maar gedaan. Helaas begonnen we precies toen ik wilde beginnen met lezen te kletsen met een paar vriendinnen en vloog de tijd toen voorbij…

Celine

Hoewel ik eigenlijk geen book haul van januari wilde hebben, kwam er wel een boek aan dat ik had gepre-ordered. Niet dat ik dat heel erg vind, want ik ben erg benieuwd naar dat boek!

Gekocht

P_20190130_163930-1

1. Evermore: De Tovenares en de Alchemist van Sara Holland (Everless #2)
Mijn eerste en enige boek van januari 2019! Ik wil dit boek heel graag lezen, omdat ik het eerste deel erg leuk vind. Ik hoop het sowieso begin 2019 te lezen, omdat ik niet kan wachten om verder te gaan. Ik heb hier zowel positieve als negatieve recensies over gelezen, dus ik vraag me af wat ik ervan ga vinden.                  

Welke boeken heb jij in januari gekocht, gekregen en geleend?

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s