TBR Februari 2019

Nu januari bijna voorbij is, is het tijd om onze leesdoelen voor februari te laten zien. Lees je mee?

Veerle

Hoewel ik in januari niet bijzonder veel boeken heb weten te lezen, heb ik wel een hoop boeken die ik in februari wil lezen. Ik hoop dat het me lukt om in ieder geval vijf boeken te lezen in februari. 

20190130_172706

1. De 100 van Kass Morgan (De 100 #1)
Ik ben heel erg benieuwd naar deze serie van Kass Morgan. Toen ik laatst in Scheltema was, heb ik het dan ook meegenomen. Omdat ik er zo nieuwsgierig naar ben, wil ik het zo snel mogelijk gaan lezen.

2. Verschijning van Joany de Vries
Celine en ik gaan begin februari naar de boekpresentatie van Verschijning. Daar ben ik van plan het boek van de boekblogger te kopen. Ik ben er erg benieuwd naar en hoop dat het me lukt om het boek gelijk in februari te lezen.

3. Everless van Sara Holland (Everless #1)
Everless staat al op mijn TBR sinds Celine er vorig jaar zo enthousiast over was. Toen Celine vertelde dat ze voor het lezen van Evermore eerst Everless wil herlezen, vroeg ik haar of ze het leuk vond een buddyread te doen. We hebben toen afgesproken om ergens in februari een buddyread van Everless te doen.

4. De Geheime Sleutel naar het Heelal van Lucy en Stephen Hawking (George #1)
Begin januari gaf mijn broertje mij George te leen, waar hij erg enthousiast over was. Ik hoopte dat het me lukte in januari te lezen, maar dat is helaas mislukt. Daarom schuif ik het een maandje op en hoop dat het me wel lukt om het februari te lezen.

5. Norse Mythology van Neil Gaiman
Laatst ben ik op een idee gekomen voor een project en dat heeft een heleboel te maken met Noordse mythologie. Daarom vroeg ik aan een vriendin die de collectie Noordse mythen van Neil Gaiman heeft of ik het mocht lenen. Ik hoopte het in de kerstvakantie te kunnen lezen, maar dat is niet gelukt.

6. Sweet Little Lies van Lauren Conrad (L.A. Candy #2)
Ook in Sweet Little Lies hoopte ik in januari te beginnen. Helaas was januari wat drukker dan ik had verwacht en is ook dit niet gelukt. Hoewel februari niet erg rustig is, zet ik dit vijfde boek toch op mijn TBR. Ik ben benieuwd hoe de serie verder gaat, aangezien ik het einde van het eerste deel veelbelovend vond. 

Celine

book haul celine feb

1. Everless: Het Meisje en de Alchemist van Sara Holland (Everless #1)
Hoewel ik het boek al heb gelezen, wil ik het heel graag herlezen voordat ik Evermore lees. Ik was eigenlijk van plan dat boek ook in februari te lezen, maar daar is deze maand denk ik iets te vol voor. Ook buddyread ik dit boek samen met Veerle, dus dat wordt vast erg gezellig!

2. The Demigod Files van Rick Riordan
Inmiddels heb ik alweer de eerste vier delen van de Percy Jackson en de Olympiërs gelezen en omdat ik het lees op volgorde van uitgave, is nu The Demigod Files aan de beurt. Ik ben erg benieuwd naar dit boek en of er wat interessante dingen in staan. Ik ben benieuwd!

3. De Laatste Olympiër van Rick Riordan (Percy Jackson en de Olympiërs #5)
Na The Demigod Files is het vijfde deel uit de serie aan de beurt, dus die hoop ik in februari te lezen. Dan kan ik gelijk de boeken terugbrengen naar de vriendin van wie ik het had geleend en heb ik ook een serie uit. Ik kan niet wachten!

4. Codenaam Coco van Carmen Reid
Dit boek staat al een tijd op mijn TBR en ik heb hem nog steeds niet gelezen? Ik wil dit erg graag in februari lezen, want hier ga ik binnenkort ook een artikel over schrijven ;).

5. This is Where it Ends van Marieke Nijkamp
Op mijn TBR moet natuurlijk ook een boek van de unhaul van mijn zus, dus hiervoor heb ik This is Where it Ends gekozen. Ook dit boek wil ik al erg lang lezen, mede doordat Veerle hier vorig jaar erg enthousiast over was. Ik hoor zulke goede dingen over dit boek, dus nu is het aan mij de beurt om het te lezen :).

Wat is jouw TBR voor februari?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s