The Friday Five: Series die we in 2019 willen kijken

2019 is alweer een tijdje begonnen en daarom stonden de afgelopen Friday Fives in het teken van doelen voor 2019. Vandaag behandelen we de series die we in 2019 willen kijken.

1. Sherlock
Vorig jaar zijn we begonnen met het kijken van de BBC-serie Sherlock. Op dit moment zijn we bij de tweede aflevering van seizoen vier, het laatste seizoen. We hopen dat het ons lukt om de laatste twee afleveringen in 2019 te kijken, wat geen al te grote uitdaging zou moeten zijn.

2. Pretty Little Liars
Vorig jaar ben ik (Veerle) begonnen met het kijken van Pretty Little Liars, in de veronderstelling dat ik snel door deze serie heen zou komen. Think again. Als ik eenmaal begonnen ben met kijken, kijk ik soms in een keer een half seizoen weg, vanwege alle cliffhanger. Als ik echter gestopt ben met kijken, heb ik geen zin meer om verder te kijken. Ik ben nu wel over de helft van de serie en hoop in 2019 verder te kijken en de serie misschien wel af te kijken…

3. Velvet
Voor de Spaanse dramaserie Velvet geldt hetzelfde als voor PLL: ben ik (Veerle) eenmaal begonnen met kijken, dan kijk ik zo een paar afleveringen achter elkaar, maar als ik gestopt ben met kijken, duurt het erg lang voor ik weer verder kijk. Ik hoop in 2019 in ieder geval halverwege de serie te komen.

4. Once Upon a Time
Vorige week ben ik (Veerle) begonnen met het kijken van de abc-serie Once Upon a Time. Ik ben pas aan het begin van het eerste seizoen, maar het is heel mysterieus en soms wat verwarrend. Ik hoop deze serie in 2019 verder te kunnen kijken.

5. The Crown
Mijn ouders zijn een aantal maanden geleden begonnen met het kijken van The Crown. Ik heb de eerste paar afleveringen meegekeken en heb daarna zelf verder gekeken. Ik ben momenteel bij seizoen 2 en hoop dit seizoen begin 2019 nog af te kunnen kijken, zodat ik bij ben met de serie.

Welke series wil jij graag kijken in 2019?

One comment

  1. Ik heb Sherlock en Pretty little liars in 1 stuk uitgekeken! Nou ja, bij PLL moest ik nog al eens op nieuwe seizoenen wachten. Once upon a time heb ik ook gezien, maar na 1,5 seizoen heb ik ongeveer voor 3 jaar gestopt. Het was een beetje te langdradig op dat moment. Nu ik alle seizoenen heb gezien, kan ik zeggen daat het het zeker waard is om gewoon door te kijken

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s