TBR – Boeken die komend voorjaar uitkomen waar ik naar uitkijk

Ik heb eind 2018 al een paar leuke boeken gezien die in 2019 uitkomen. Ik ben de catalogi van komend voorjaar ingedoken en heb een aantal leuke boeken gevonden waar ik naar uitkijk. Niet heel handig voor mijn TBR van dit jaar, maar ach, wat doe je eraan ;)? Welke boeken dat zijn en waarom ik ze graag wil lezen, lees je hier.

y648
Dit is de Amerikaanse cover. De Nederlandse cover is hetzelfde, met de Nederlandse titel.

Evermore: De tovenares en de alchemist van Sara Holland (Everless #2)
Januari 2019
Hoewel ik Everless, het eerste deel van deze duologie, nog niet heb gelezen, klinkt het heel leuk. Deze maand komt Evermore uit. Ik ben heel benieuwd hoe ik deze serie ga vinden, maar kijk alvast uit naar Evermore.

40862334._uy500_ss500_

Verschijning van Joany de Vries
Januari 2019
Celine en ik gaan begin februari naar de boekpresentatie van het debuut van Joany van Craving Pages. Het verhaal klinkt heel mysterieus met een creepy laagje, iets waar ik wel van houd.

9200000101990531Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel
Februari 2019
Hoewel ik niet precies weet waar dit verhaal over gaat, klinkt het spannend en mysterieus. Het staat nog niet enorm hoog op mijn TBR, maar ik ben er wel benieuwd naar.

554502H@ck: Het Instituut van Mirjam Mous (H@ck #1)
Februari 2019
Een paar jaar geleden las ik Boy 7 van Mirjam Mous. Ik vond het verhaal erg tof en nogal messed up. Verder heb ik nog niks gelezen van Mirjam Mous, maar haar boeken klinken erg spannend. Zo ook H@ck, een dystopian thriller, waar ik nieuwsgierig naar ben.

9789000364381_tweekunneneengeheimbewaren_voor_webTwee kunnen een geheim bewaren als er één dood is van Karen McManus
Februari 2019
Karen McManus komt in april naar YALFest! Één van ons liegt staat al een tijd op mijn TBR en is een paar plekken gestegen nu de schrijfster naar YALFest komt. Nu heb ik er ook Twee kunnen een geheim bewaren naast gezet.

downloadWat zou Martin doen? van Nic Stone
Februari 2019
Net zoals The Hate U Give, kaart Wat zou Martin doen? een probleem aan waar veel mensen helaas dagelijks mee te maken hebben. Nu ook Nic Stone naar YALFest komt, zijn Zij & Ik en Wat zou Martin doen? flink gestegen in mijn TBR.

internment_bookcover_final
Dit is de Amerikaanse cover. De Nederlandse cover wordt volgens mij hetzelfde als de Amerikaanse, maar dan met de Nederlandse titel.

Ingesloten van Samira Ahmed
Maart 2019
Ook Ingesloten kaart een vreselijke situatie aan waar mensen over een aantal jaar mee te maken gaan krijgen als we er nu niets tegen doen. Het klinkt als een totaal verknipte wereld en een spannend avontuur.

9789024574537_frontDe Terugkeer van de Koningin van Rebecca Ross
Maart 2019
Deze fantasy van Rebecca Ross klinkt gaaf. Hoewel het aan de ene kant wat standaard klinkt – een meisje met gaven dat zich tegen de regering keert – heeft het toch een bepaalde sfeer dat maakt dat ik nieuwsgierig ben naar het verhaal.

1401e98fd969868c96db422680cdfb5386bb4c75De Executie van Daniëlle Bakhuis
April 2019
Afgelopen jaar las ik Wat als… en Zes seconden van Daniëlle Bakhuis. Hoewel ik Wat als… niet fantastisch vond, was Zes seconden enorm mysterieus en spannend! De Executie klinkt totaal verknipt, mysterieus én spannend, wat mijn nieuwsgierigheid heeft gewekt.

9789026148224_frontWanhoop van Eva Burgers
April 2019
Ook van Eva Burgers heb ik al twee thrillers gelezen. Fataal was een leuk verhaal, maar van Stille getuige was ik niet zo’n fan. Toch wil ik haar nieuwste thriller Wanhoop een kans geven. Het verhaal klinkt in ieder geval spannend: een misdaad in Parijs.

Naar welke boeken die dit voorjaar uitkomen kijk jij uit?

4 reacties

  1. Wat een mooi lijstje! Ik heb Astrid Boonstoppel (auteur van Dit is hoe het ging) afgelopen week kunnen interviewen en ik ben nu heel benieuwd naar haar boek! Zeker lezen dus 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s