TBR Januari 2019

Een nieuw jaar breekt aan. Zoals we al eerder vertelden, hebben we besloten om voor iedere maand een TBR te gaan maken, omdat die van december zo goed beviel. Zie hier dus onze TBR voor januari 2019!

Veerle

December was mede dankzij de Read-A-Thon een goede leesmaand. Ik hoop dat ik in januari ook weer lekker veel en leuke boeken kan lezen. Ik hou mijn doel op vijf boeken in januari, waaronder de volgende boeken.

TBR-januari.jpg

1. Dromen van Sara Zonneveldt
Voor Nederlands moeten we na de vakantie een boekrecensie inleveren. Daarvoor heb ik Dromen gekozen. Ik ben hier vorige week in begonnen, maar ben niet verder gegaan in het boek, omdat dat zou betekenen dat ik de recensie tijdens de Read-A-Thon moest schrijven. Ik moet het dus komende week gaan lezen.

2. Het Huis van Hades van Rick Riordan (Helden van Olympus #4)
Afgelopen Kerst kreeg ik de laatste twee boeken in de Helden van Olympus-serie. Ik ben heel benieuwd naar hoe het avontuur van de zeven verder gaat, zeker na Het Teken van Athena. Daarom wil ik in januari dolgraag verder in deze serie.

3. Het Bloed van Olympus van Rick Riordan (Helden van Olympus #5)
Ik hoop na Het Huis van Hades het slotdeel in de serie te kunnen lezen. En dan is de serie uit! Gelukkig zijn er daarna nog Magnus Chase, De Beproevingen van Apollo én The Kane Chronicles, dus ik hoef me zeker niet te vervelen.

4. Verlaten van Michael Grant (Gone #1)
Afgelopen september was de Gone-serie in de aanbieding op het Boekenfestijn, dus heb ik het meegenomen. Ik wilde Verlaten eigenlijk al in oktober lezen, maar dat is helaas mislukt. In 2019 zijn er weer nieuwe kansen, dus die wil ik met beide handen aangrijpen door Verlaten in januari te lezen.

5. Sweet little lies van Lauren Conrad (L.A. Candy #2)
Als ik de vorige vier boeken uit heb, wil ik beginnen in het tweede deel van de L.A. Candy-trilogie. Ik heb alle boeken van deze trilogie, inclusief de boeken van The Fame Game, behalve Sweet little lies. Gelukkig kan ik het als e-boek lenen bij de bibliotheek.

Celine

Ik heb een aantal boeken gekozen waarmee ik 2019 ga aftrappen. Er zit wat afwisseling in die ervoor moeten zorgen dat ik in januari blijf lezen. Hoewel er een toetsweek zit aan te komen, hoop ik toch genoeg boeken te lezen in januari.

1. De Vloek van de Titaan van Rick Riordan (Percy Jackson en de Olympiërs #3)
Onlangs kwam ik erachter dat de bibliotheek dit deel niet had. Gelukkig heb ik vrienden die dezelfde boeken lezen, dus mocht ik deel 3, 4 én 5 van haar lenen. Mijn dag kon niet beter! Omdat ik de boeken niet te lang wil lenen, hoop ik in januari alvast dit deel te lezen. En ik kan natuurlijk niet wachten om verder te gaan op avontuur met Percy en iedereen!

2. Verwoest Me van Tahereh Mafi (Touching Juliette #1.5)
Ik wil eindelijk eens verder met de serie en als goed voornemen wil ik in januari deze novelle lezen. Gelukkig is hij ook niet zo dik, dus die heb ik zo uit. Ik ben benieuwd.

3. De Strijd om het Labyrint van Rick Riordan (Percy Jackson en de Olympiërs #4)
Daarna wil ik verder gaan met Percy Jackson en de Olympiërs, dus ik lees in januari hopelijk ook deel 4. Hoewel ik dacht dat dit de dunste was van de laatste 3, bleek hij toch dikker te zijn dan zijn voorganger. Hopelijk gaat het toch niet te veel tijd kosten. Ik kan niet wachten!

4. Thuis van Kass Morgan (De 100 #3)
In 2018 hoopte ik dit boek te lezen, maar helaas is dat niet gelukt. Het is een derde deel van een serie en daarna hoef ik er nog maar 4. Ook is dit een boek van de unhaul van mijn zus, dus ga ik al de goede kant op met mijn voornemen om iedere maand een boek van de unhaul te lezen.

5. 13 Minuten van Sarah Pinborough
Ik heb dit boek al sinds Yalfest 2018 en wil het toch eens gelezen hebben. Ik ben hier ook erg benieuwd naar en kan niet wachten om dit mysterie te ontrafelen. Hoewel hij toch wel erg dik is, is het een thriller en lees ik hem hopelijk snel uit.

P_20181229_143901

Welke boeken wil jij lezen in januari?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s