Onze TBR voor de New Year Countdown Read-A-Thon

Het is alweer bijna 2019! We hopen dat jullie allemaal leuke en gezellige Kerstdagen hebben gehad.
Vandaag begint de New Year Countdown Read-A-Thon, georganiseerd door Kwante (Kwante in Wonderland). De Read-A-Thon duurt vijf dagen, tot 2019. We gaan deze vijf dagen proberen zoveel mogelijk boeken te lezen.

Veerle

Mijn doel voor deze Read-A-Thon is om in ieder geval drie, en misschien zelfs vier boeken te lezen, waaronder de volgende boeken. Er staan vijf boeken op mijn TBR, maar ik denk niet dat ik het voor elkaar krijg ze allemaal lezen. Ik ga mijn best doen!

Readathon Kwante.JPG

1. Vrees me van Tahereh Mafi (Touching Juliette #1)
Op moment van schrijven ben ik net begonnen in Vrees me, dat ik bij de Hebban Adventskalender als gratis eboek heb gedownload. Ik hoop Vrees me eigenlijk voor het begin van de Read-A-Thon uit te lezen, maar als dat niet lukt lees ik het aan het begin van de Read-A-Thon uit.

2. Verwoest me van Tahereh Mafi (Touching Juliette #1,5)
Een paar maanden geleden kocht ik de twee novelles (Verwoest me en Versplinter me) van de Touching Juliette-serie bij de kringloop. Nu ik Vrees me aan het lezen ben, hoop ik erna de eerste novelle, Verwoest me, te lezen.

3. Aan de Rand van de Stilte van Anneriek van Heugten
In oktober unhaulde Celine een aantal boeken, waaronder Aan de Rand van de Stilte. Het leek mij wel een interessant boek, dus heb ik het van haar overgenomen. Ik hoop het te kunnen lezen tijdens de vijfdaagse Read-A-Thon. Aangezien het een vrij dun boek is, denk ik dat het me wel lukt.

4. Sproetenliefde van Maren Stoffels
Een paar maanden geleden kwamen we langs de kringloopwinkel, waar ik zoals altijd even rondkeek bij de boeken. Ik zag Sproetenliefde en het leek me een leuk boek, dus heb ik het meegenomen. Ik heb het helaas nog niet gelezen, maar aangezien het een dun boek is en het verhaal me erg luchtig lijkt, ben ik van plan het te lezen tijdens deze Read-A-Thon.

5. Verlaten van Annejoke Smids
Tot slot hoop ik in ieder geval een begin te kunnen maken in Verlaten. Dit verhaal lijkt me erg interessant, aangezien de Gouden Eeuw mijn op één na favoriete tijdperk van geschiedenis is (niks verslaat de Oudheid ;D). Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en kan niet wachten erin te beginnen.

Celine

Mijn doel voor deze Read-A-Thon is om vijf boeken te lezen. Ik hoop dat het me lukt! Dit zijn de boeken die ik wil gaan lezen.

Readathon-Kwante_Celine.jpeg

1. Wolfsbloed van Alexandra Penrhyn Lowe (Sevenster #2)
Dit boek staat op mijn TBR voor 2018 en heb ik nog steeds niet gelezen. Deze Read-a-thon lijkt mij het beste moment om het boek toch uit te lezen vlak voor het einde van 2018. Ik moet nog maar 100 pagina’s, dus die lees ik zo uit!

2. We Come Apart van Sarah Crossan en Brian Conaghan
Ook in dit boek ben ik begonnen. Ik was er heel enthousiast over, maar helaas kwamen er allemaal boeken tussen, waardoor ik het steeds niet uit las. Dit boek is geschreven in vers en niet zo dik, dus die lees ik zo uit.

3. Potilla van Cornelia Funke
Dit is het een van de weinige boeken op deze TBR waar ik nog niet in ben begonnen. Hij telt maar zo’n 130 pagina’s, dus heel dik is hij niet. Ook is het een kinderboek, dus hiervan verwacht ik hem ook binnen een dag uit te lezen!

4. One for the Birds van Lily Mitchell
Dit boek las ik oorspronkelijk tijdens Engels, maar omdat hij niet zoveel pagina’s telt en ik iedere keer benieuwd ben naar de verhalen, lees ik het soms ook buiten school. Ook van dit boek moet ik 100 pagina’s, dus daarom is hij ook op deze TBR beland. Hopelijk kan ik hem nog lezen voor 2019 begint.

5. The Bro Code van Barney Stinson (Matt Kuhn)
Ik heb vooral voor dunne boeken gekozen, net als dit boek! Ik kijk momenteel How I Met Your Mother en ik vind het echt hilarisch. Bij de serie zijn ook een paar boeken geschreven die een rol spelen in de serie. Dit is er eentje van. Daarom wilde het boek erg graag lezen en omdat hij zo dun is, hoop ik hem dit jaar nog te lezen. Ik ben benieuwd!

Doe jij ook mee aan de New Year Countdown Read-A-Thon?

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s