Feestweek: Onze doelen voor volgend jaar (en onze blog is 1 jaar!)

Vandaag is de dag dan eindelijk daar! Vandaag, precies 1 jaar geleden, werd Secrets of the Tales gelanceerd! Nu 1 jaar later, bloggen we nog steeds met veel plezier. Nu het einde van 2018 nadert, sluiten we onze feestweek af met onze voornemens en doelen voor volgend jaar.

Op tijd plaatsen
Dit jaar is het een aantal keer niet gelukt onze artikelen op tijd te plaatsen. Soms hebben we zelfs helemaal geen artikelen geplaatst, omdat we het zo druk hadden met school. In 2019 willen we een vast moment vinden waarop we onze recensies, book hauls, wrap ups en TBR’s kunnen schrijven, waardoor we ze wél op tijd kunnen plaatsen.

Een recensie-exemplaar ontvangen
Hoewel we zelf natuurlijk heel veel boeken die we nog niet hebben gelezen, lijkt het ons toch heel erg gaaf als we een keertje een recensie-exemplaar zouden ontvangen. Alleen als we zelf niet zo meer ongelezen boeken hebben natuurlijk en dan willen we ook wel streng zijn op de boeken die we dan zouden kunnen ontvangen. In ieder geval geen boeken die we niet willen lezen!

Verbeteringen
Komend jaar willen we proberen de kwaliteit van onze artikelen te verbeteren. We willen gaan kijken hoe we onze recensies, Andere Artikelen, Book hauls, Wrap ups en TBR’s vroeger schreven en kijken hoe we onze zinnen beter kunnen formuleren en hoe we onze argumenten beter kunnen bedenken en uitleggen. Hopelijk lukt het ons zo om betere artikelen te schrijven!

Foto’s
Ook willen we in 2019 betere en mooiere foto’s proberen te maken. Door een vast moment in een week te vinden waarop we foto’s voor de komende week maken als het licht is, zodat onze foto’s niet meer zo donker en onscherp zijn. Daarnaast willen we proberen mooiere foto’s te maken met props en een vaste achtergrond.

Sociale media
Daarnaast willen we actiever zijn op Instagram en Bloglovin’. Soms vergeten we een beetje dat we ook op andere sociale media zitten en dan verwaarlozen we deze door maandenlang niks te posten. Daar willen we verandering in brengen.

Schrijven
Dan iets wat niet zo zeer met bloggen te maken heeft. Ik (Veerle) heb afgelopen een paar ideeën gekregen voor een verhaal. Eerder ben ik al begonnen met het schrijven van verschillende verhalen, maar die heb ik nooit afgeschreven. Daarom wil ik me in 2019 storten op het uitwerken van de ideeën die ik nu heb en beginnen met het schrijven. Ik hoop dat ik het kan opbrengen deze verhalen af te schrijven en niet halverwege af te haken omdat ik een ander idee heb gekregen.

Ideeën bedenken
Zoals ik (Celine) al eerder vermeldde bij het artikel over wat we hebben geleerd van het bloggen, vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn voor artikelen. Toch ben ik nog niet helemaal tevreden en wil ik er volgend jaar beter voor gaan zitten om ideeën te bedenken. Ik ben soms namelijk nogal inspiratieloos. Zo heb ik juist een lijstje met waar ik over wil gaan schrijven en kan ik ze ook met jullie gaan delen :).

Wat zijn jouw (blog)voornemens voor 2019?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s