Feestweek: Wat zo leuk is aan bloggen

Vrijdag bestaat Secrets of the Tales 1 jaar! Dat vieren we met een feestweek waarin we elke dag een artikel plaatsen waarin we terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2019. Vandaag vertellen we wat er zo leuk is aan bloggen.

Feestweek

Gevoelens
Deze blog is een fijne plek om je gevoelens kwijt te kunnen. Als je een geweldig boek hebt gelezen en je daar van alles over wilt zeggen, kunnen wij dat doen via Secrets of the Tales. Maar ook als een boek ons heeft gefrustreerd en we onze frustraties kwijt willen, is deze blog een fijne plek om ze kwijt te raken.

Leerzaam
Zoals we eerder deze week in een artikel schreven, hebben we veel geleerd van het bloggen. Zo heeft Veerle de book(blogger)community ontdekt en heeft Celine ontdekt dat het best leuk is om creatief bezig te zijn en nieuwe artikelen te bedenken. Dit is dan ook een van de leuke dingen aan het bloggen: het is erg leerzaam. Niet alleen over boeken, maar ook hoe we dingen het best op kunnen schrijven en hoe we onze website mooi vorm kunnen geven.

Schrijven
Zoals je misschien al weet, vinden we het erg leuk om te schrijven. Beiden zijn we meerdere malen begonnen met een verhaal te schrijven, maar hebben we het nooit afgeschreven. Secrets of the Tales geeft ons een mooie plek om te schrijven zonder dat we vastzitten aan het bedenken van plots of een knallend einde.

Wat vind jij leuk aan bloggen (of het lezen van blogs)?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s