Feestweek: Onze favoriete artikelen van afgelopen jaar

Op 21 december bloggen we alweer een jaar, dus is er een feestweek om terug te blikken op het afgelopen jaar en om vooruit te kijken naar een nieuw jaar! In het jaar dat we bloggen, zijn er al meer dan 150 (!) artikelen online gekomen. Daar zitten ontzettend veel verschillende tussen en we hebben natuurlijk ook wel een paar favorieten. Artikelen waar we trots op zijn of vanuit een geweldig creatief idee zijn gekomen. Vandaag laten we jullie weten welke artikelen je niet mag missen!

Feestweek

Favoriete…

Recensie

Veerle
Ik vind het lastig om een favoriete recensie uit te kiezen, omdat ik niet per se een recensie heb die ik het leukste vond om te schrijven. Wel heb ik een favoriet boek van dit jaar, namelijk Het Teken van Athena van Rick Riordan. Het verhaal werd opeens heel volwassen, waardoor het verhaal spannender werd, inclusief enorme cliff hanger!

Celine
Mijn favoriete recensie is denk ik de recensie van Ready Player One. Ik had veel over het boek te zeggen en dat zorgt er vaak ook wel voor dat hij bijblijft.

Book haul/Wrap up/ TBR

Celine
Ik vond de wrap up van april erg tof, omdat ik toen veel boeken had gelezen die ik ook erg leuk vond! De book haul van oktober was heel groot en met mooie boeken waar ik erg blij mee was, of de book haul van november waar ik maar één boek had geleend!

Veerle
Mijn favoriete book haul/wrap up/TBR is de wrap up van juli 2018, omdat ik toen veel (16!) en leuke boeken heb gelezen. Mijn favoriete boeken van juli zijn De Strijd om het Labyrint van Rick Riordan en De One van Kiera Cass.    

Friday Five

Veerle
Waarschijnlijk is de Friday Five waarin we auteurs bespreken die meer aandacht verdienen mijn favoriet. Het was een uitdaging om auteurs te vinden die al niet veel aandacht krijgen, maar het is ons gelukt en uiteindelijk hebben we een mooi lijstje samengesteld, al zeg ik het zelf. Ik vond het erg leuk om auteurs een keer in het zonnetje te zetten in plaats van hun boeken.

Celine
Mijn favoriete Friday Five was de Friday Five met de mooiste covers. Het was een feest om me tussen de mooie boeken te wanen op zoek naar dé mooiste covers. Tijdens dat artikel kon ik ook nog eens een boek met de mooiste cover aanprijzen die ik al tijden wil lezen, het kon niet beter!

Ander Artikel

Celine
Ik vond mijn Spine Poetry artikel erg leuk om te maken, omdat het toch wel even duurde om er een mooi gedicht uit te maken. Het was een zware klus, maar ook geweldig!
Ook mijn brief aan America die ik laatst heb geschreven vind ik erg tof, omdat ik daarin toch wel heb kunnen verwerken wat ik van de trilogie vond. Het bracht me om de een of andere reden net iets dichter bij America en ik kan niet wachten om meer brieven te gaan schrijven naar personages!

Veerle
Ik vind het lastig om te kiezen tussen alle Andere Artikelen die we hebben geschreven, maar ik denk dat ik de Halloween Tag het leukste vond om te schrijven. Hoewel de Boek vs films ook leuk zijn! Ook het idee van Celine om een artikel te schrijven over Spine Poetry vind ik erg leuk.

Wat is jouw favoriete artikel van afgelopen jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s