The Friday Five: onze 5 favoriete series van 2018

2018 is bijna aan zijn einde gekomen en daarom doen we de komende paar weken met The Friday Five wat terugblikken naar afgelopen jaar. Vandaag vertellen we jullie onze vijf favoriete series van afgelopen jaar.

Gerelateerde afbeelding

 

1. Sherlock
Toen we vorig jaar beide seizoenen die toen uit waren van The Good Place hadden gekeken, hadden we een nieuwe serie nodig. Celine kwam met het idee om Sherlock van BBC te gaan kijken. Dat pakte goed uit en we hebben het toegevoegd aan ons lijstje favoriete series. We hebben hem niet helemaal afgekeken (we zijn bij seizoen 4), maar de afleveringen die we al hebben gezien zijn grappig, mysterieus en megaspannend!

 

Afbeeldingsresultaat voor jane the virgin2. Jane the Virgin
Afgelopen zomer kreeg ik (Veerle) Netflix. Sinds ik de trailer had gezien, wilde ik Jane the Virgin al zien. Toen ik aan het eind van de zomer geen zin meer had in Riverdale en Pretty Little Liars, ben ik begonnen met kijken. Binnen tweeรซnhalve maand heb ik alle drie de seizoenen die beschikbaar waren op Netflix gezien. Vol romantiek, drama en plottwists! Ik hoop dat seizoen vier binnenkort beschikbaar is op Netflix, zodat ik weet hoe Janeโ€™s verhaal verder verloopt. ย 

Afbeeldingsresultaat voor dynasty3. Dynasty (2017)
Toen ik (Veerle) alle afleveringen van Jane the Virgin die beschikbaar waren had gekeken, wilde ik beginnen in een nieuwe serie. Omdat elke week een nieuwe aflevering van de remake van Dynasty online komt, ben ik begonnen aan Dynasty. Nu loop ik helemaal bij en wat is het een leuke serie. Eerst twijfelde ik nog, omdat ik geen idee had waar het verhaal heen zou gaan, maar het heeft goed uitgepakt voor de serie.

Afbeeldingsresultaat voor the big bang theory

 

 

4. The Big Bang Theory
Een van mijn (Veerle) all-time favourites is The Big Bang Theory. Helaas is bekend gemaakt dat seizoen twaalf het laatste seizoen van de serie wordt :(. Ik weet niet of ik zo snel al afscheid van deze serie kan nemen. Het is een hilarische serie over geeks, nerds en buitenbeentjes. Een aanrader voor iedereen!

Afbeeldingsresultaat voor the good place5. The Good Place
Tot slot hebben we The Good Place, die momenteel bezig is in het derde seizoen. Vorig jaar zijn we begonnen met het kijken van de serie en we hebben lang moeten wachten, maar ein-de-lijk was daar seizoen drie! Het verhaal is erg origineel en hoewel seizoen twee naar mijn (Veerle) idee een beetje werd uitgemolken, is seizoen drie wel weer interessant. Ik kan niet wachten op wat de makers nog meer voor ons in petto hebben.

Wat waren jouw favoriete series van 2018?

2 reacties

  1. The Big Bang Theory en Sherlock vind ik ook ontzettend gaaf! Ik begin door de Friday Fives van iedereen wel nieuwsgierig te worden naar The Good Place, die ga ik volgend jaar misschien wel kijken ๐Ÿ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s