The Friday Five: 5 boeken die perfect zijn voor december

December is een maand vol cadeau’s, liefde, feestdagen, vakantie en (hopelijk) veel sneeuw! Daarom zetten wij vandaag in de Friday Five vijf boeken op een rijtje die perfect zijn voor in december.

20181201_124453_009_01.jpg
1. Harry Potter van J.K. Rowling

Eigenlijk is Harry Potter perfect voor elk seizoen. Maar in de wintermaanden is het misschien wel het leukst. Als je lekker opgekruld op de bank ligt met een van de Harry Potter-boeken en afreist naar Hogwarts. Ik (Veerle) kan me geen betere december voorstellen!

Screenshot_20180316-171942.jpg

 

 

 

2. Vermist van Sophie McKenzie (Vermist #1)
โ€˜s Winters vind ik (Veerle) het geweldig om lekker veel thrillers en spannende boeken te lezen. Vermist is een van deze thrillers. Het is een enorm spannend boek met twists die ik niet aan zag komen! De sneeuw op de cover en het feit dat een groot deel van het boek zich afspeelt in de winter maakt het extra leuk voor december. ย 

20181201_124822.jpg3. De Selectie-serie van Kiera Cass
Als je even geen zin hebt in de ijzige kou van de Hollandse winter, is dit boek perfect om je op te warmen. Deze serie is zoet om bij weg te zwijmelen. Met prachtige jurken, vuile spellen en een hoop drama verveelt deze serie je geen moment van de winter.

20181201_124934.jpg4. Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp
Hoewel dit niet het meest vrolijke boek is, is dit wel een boek dat erg geschikt is om te lezen in de maand december. Het speelt zich af in de sneeuw en ook de cover straalt winter uit. Hij is spannend en hartstikke mysterieus. Een boek om te lezen in december!

lunar-chronicles.jpg
Foto: Bol.com

 

5. The Lunar Chronicles van Marissa Meyer
Ook deze boeken zijn geschikt voor in de winter. Het is een lekker lange serie en per boek zijn ze ook best wel dik, dus als je de hele serie in huis haalt voor de winter, ben je er wel even zoet mee. De personages zijn ook erg leuk en de verhalen spannend, hier krijg je geen spijt van! En als je klaar bent met de serie, kan je gelijk door met Iko of Alter Ego!

Welke boeken zijn volgens jou perfect voor december?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s