Book haul november 2018

Veerle

Deze maand heb ik maar één boek gekregen. Bij gebrek aan geld heb ik niks gekocht en bij te veel aan boeken in mijn TBR-kast heb ik niks geleend bij de bibliotheek.

Gekregen

Book haul nov 2018.JPG

1. The Fame Game van Lauren Conrad (The Fame Game #1)
Celine las dit boek bij Engels, maar vond het niks en besloot het te DNF’en. Ik wil het graag lezen, dus heeft ze haar boek aan mij gegeven. Ik moet even wachten tot ik Sweet Little Lies en Sugar & Spice gelezen heb, maar ben wel benieuwd naar het lezen van een verhaal uit Madisons perspectief.

Celine

Om de een of andere reden leek november erg netjes te zijn gegaan. Ik heb geen enkel boek gekocht, maar wel een boek geleend. Dit kwam doordat mijn zus het boek in de bibliotheek zag staan en omdat ik het zo graag wil lezen heeft ze het geleend. Over welk boek ik het heb?

Ff Boeken voor in december

Geleend

1. Het Lege Graf van Jonathan Stroud (Lockwood & Co #5)
Dit boek natuurlijk! Dit is het boek waar ik het meest naar uit kijk en ik kan niet wachten om te beginnen in het boek. Ik ben erg benieuwd wat Stroud met het laatste deel heeft gedaan en wat ik ervan ga vinden.
Ik wilde eigenlijk gelijk beginnen in het boek, maar doordat mijn currently reading-lijst dat niet toe wil laten met iets teveel boeken er op, moet ik nog even geduldig wachten. Hopelijk hoef ik niet lang meer te wachten!

Wat heb jij in november gekocht, gekregen of geleend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s