The Friday Five: 5 boeken die we willen voor Kerst

Het is bijna december en dat betekent dat het weer tijd is voor de feestmaand. En bij de feestdagen horen natuurlijk cadeautjes! Daarom hebben we hier vijf boeken die op ons verlanglijstje staan. Omdat we geen van beide Sinterklaas vieren met persoonlijke cadeau’s, zijn dit vijf boeken die op ons Kerstverlanglijstje staan.

Celine

1. Mermaid van Louise O’Neill
Dit boek staat echt enorm hoog op mijn lijstje. Ik kwam de prachtige cover tegen op Goodreads en wilde het gelijk lezen. Gelukkig bleek het vertaald te zijn en nu wil ik het dolgraag lezen! Daarom vraag ik het ook voor Kerstmis.

42280702

2. & 3. Liefde & Gelato; Liefde & Geluk van Jenna Evans Welch
Deze twee boeken wil ik ook heel graag lezen. Eigenlijk wil ik vooral het tweede deel lezen (want Ierland <3), maar volgens mij is het leuk als je het eerste deel ook hebt gelezen. Gelukkig wil ik die ook lezen en ze staan denk ik ook erg leuk naast elkaar!

3090031640734551

4. The Crimes of Grindelwald: Het complete filmscenario van J.K. Rowling (Fantastic Beasts #2)
Nu speel ik een beetje vals. De vorige 3 boeken zijn eigenlijk de enige die ik nu wil hebben. Dit boek en het volgende wil ik ook heel graag, maar zijn helaas nog niet uit!
Ik heb de film vorige week gezien en ik vond hem echt fantastisch! Ik kan niet wachten om weer in de wereld te duiken en nieuwe details te ontdekken. Dit boek komt pas volgend jaar uit in het Nederlands, maar de Engelse is wel al uit.

39330961

5. Evermore van Sara Holland (Everless #2)
Naar dit boek kijk ik al sinds het eerste deel uit! Everless vond ik geweldig en ik ben benieuwd welke kant het verhaal op gaat. Deze wil ik dus ook graag, maar ik moet nog even geduld hebben!

37693552

Veerle

1. Het Huis van Hades; Het Bloed van Olympus van Rick Riordan (Helden van Olympus #4-#5)
Deze boeken staan enorm hoog op mijn verlanglijst. In de herfstvakantie las ik Het Teken van Athena uit en die cliffhanger was geweldig! Op de schaal van cliffhangers-die-je-door-laten-lezen dan, niet op de schaal van yes-weer-een-cliffhanger. Hoe dan ook, ik moet deze serie verder lezen asap! Aangezien ik op het moment niet zo veel geld heb, heb ik besloten het voor de feestdagen te vragen.

2325331623751050

2. Truth or Dance (Truth or Dance #1) en Fataal Spel van Chinouk Thijssen
Ik volg Chinouk al een tijdje op social media en heb veel over haar gehoord. Ik ben erg benieuwd naar haar boeken en wil beginnen met het lezen van Fataal Spel en Truth or Dance. Deze staan ook vrij hoog op mijn verlanglijst, omdat ze ook hoog op mijn TBR staan.

41561275

3. Mermaid van Louise O’Neill
Ik heb nog niet zo veel hertellingen gelezen, maar deze sprak me wel aan. Ik ken het verhaal van de kleine zeemeermin wel, maar heb de film maar één keer gezien toen ik klein was. Plus, de cover van de Ierse versie is echt prachtig!

42280702

4. Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sáenz (Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum #1)
Vorige maand is aangekondigd dat Benjamin Alire Sáenz naar YALfest 2019 komt! Daarom heb ik Ari en Dante toegevoegd aan mijn verlanglijstje. Ik heb veel positieve dingen gehoord over het boek en ben er erg benieuwd naar.

35113012

5. The Hate U Give van Angie Thomas
Ook over The Hate U Give zijn veel positieve recensies gekregen. Nu het boek zelfs verfilmd is, is het wat omhoog geschoven op mijn TBR. Daarom heb ik het maar op mijn verlanglijstje voor de feestdagen gezet.

35054065

Dit zijn lang niet alle boeken die ik voor Kerst wil, maar de rest van de lijst zal ik jullie besparen ;).

Welke boeken staan er op jouw verlanglijst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s