Mijn TBR voor de HYACelebrate Reading Readathon

Hoewel ik het afgelopen jaar al een aantal keer heb meegedaan aan een Readathon, heb ik er nooit over geschreven op de blog. Dit kwam vooral doordat ik niet verwachtte heel actief mee te doen en het dus een beetje nutteloos vond om een TBR te delen. Ik denk echter wel dat het een goede stok achter de deur is om meer te lezen!

Wat is de HYACelebrateReading Readathon?
De YA-spot op Hebban heeft besloten om een Readathon te organiseren waar ik graag aan meedoe. De Readathon zal meerdere malen worden georganiseerd. Deze waar ik aan meedoe, wordt gehouden van vrijdag 16 november 00.00 tot en met zondag 18 november 23.59 2018. Er zijn een aantal challenges waar je boeken aan kunnen voldoen en ook op Instagram zijn er challenges. Ik zal alleen meedoen aan het lezen zelf, maar mocht je er verder meer over weten, link ik je graag door naar de site waar alles wordt uitgelegd!

De TBR

LEES EEN BOEK DAT JE DOET DENKEN AAN JE FAVORIETE PARTY SNACK/DRINK
Ik heb zelf geen favoriete party snack of drink, dus ben ik gegaan voor een boek met voedsel op de cover. Ik ga voor De Reuzenperzik van Roald Dahl, een boek dat ik al een tijdje wil lezen. Hij is ook nog erg dun, dus ik had hem ook wel bewaard voor een Readathon. Nu kan ik hem gaan lezen!

LEES EEN BOEK MET SNEEUW OP DE VOORKANT
Ik wil ook graag gaan voor een boek dat al op mijn TBR stond voor november, dus bij deze ga ik voor Vermist van Sophie McKenzie. Op de cover zit sneeuw, maar ook nog een spannende situatie. Ik ben erg benieuwd naar dit boek en verwacht het wel snel uit te lezen. Ook geschikt voor deze gelegenheid dus.

p_20181111_134851

LEES ÉÉN VAN DE DRIE BOEKEN DIE JE METEEN TEGENKOMT OP SOCIAL MEDIA (YOUTUBE, TWITTER OF INSTAGRAM)
Op Instagram kon ik geen boek vinden die ik zelf had, op YouTube kwam ik alleen Carry On en Zilvergaren tegen, twee hele dikke boeken die ik niet nu al wilde lezen, dus ben ik uiteindelijk voor Hebban gegaan. Bij de lezersrecensies zocht ik naar de eerste vijf boeken die ik had en uiteindelijk ben ik van die vijf voor De One gegaan van Kiera Cass. Ik wil namelijk wel verder gaan met de serie en dit is een mooie gelegenheid. Ik hoop hem snel uit te kunnen lezen.

PAK GEBLINDDOEKT EEN BOEK UIT JE BOEKENKAST OF DE BIBLIOTHEEK EN LEES DIT BOEK
Ik wil ook eens wat van de boeken lezen die mijn zus mij heeft gegeven, dus pakte ik met ogen dicht een boek uit deze grote stapel. Uiteindelijk blijk ik This is where it ends te hebben opgepakt van Marieke Nijkamp! Ik wil dit boek al tijden lezen, maar ben er steeds maar niet aan toegekomen. Hopelijk kom ik er dit keer wel aan toe!

SCHRIJF DE BOEKEN DIE JE WILT LEZEN VOOR DEZE MARATHON OP BRIEFJES, STOP ZE IN EEN FEESTMUTS EN SCHUD ZE DOOR ELKAAR. WE HEBBEN NATUURLIJK IETS TE VIEREN! HET BRIEFJE DAT JE PAKT WORDT HET EERSTE BOEK DAT JE LEEST
Grabbel grabbel grabbel en op het briefje dat ik pak staat De One! Hoe toepasselijk, haha. Hier ga ik vrijdag dus mee beginnen. Ik heb er zin in!

Doe jij mee aan de Readathon?

2 comments

  1. Veel succes met de readathon! Zelf doe ik niet mee, want ik wil niet dat verplichte gevoel hebben als ik boeken voor de lol lees, en dat is wat een readathon doet, dus tja. 😅

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s