Wrap up oktober 2018

Veerle

Aan het begin van de maand heb ik voor het eerst een TBR gemaakt voor boeken die ik in een maand wil gaan lezen. Op mijn TBR stonden vijf spannende en griezelige boeken (ik weet het, heel ambitieus). Naast de boeken op mijn TBR heb ik ook wat andere, onvoorziene, boeken uitgelezen.

Gelezen in oktober: 6 boeken
Gelezen in 2018: 69 boeken

1. Zoenen & Leugens van Lauren Henderson (Scarlett Wakefield #2)
Ik had veel boeken die ik in oktober wilde lezen, maar was nog in een ander boek bezig. Daarom moest ik eerst dit boek uitlezen voor ik kon beginnen in de spannende thrillers die ik wilde lezen in oktober. Het verhaal was net zo spannend (misschien zelfs spannender) dan Fatale kus en ik zag het zo voor me als in een film. Ik ben benieuwd naar de laatste twee delen, want Zoenen & Leugens had een vrij gesloten einde…

2. Disconnect van Juultje van den Nieuwenhof
Disconnect was een geweldig boek om in de Halloweensfeer te komen! Het was griezelig, spannend, bloederig en nog veel en veel meer. Ik móést weten wie de dader was, maar dat ontdekte ik pas een pagina voor de onthulling. Een echte aanrader. De hele recensie lees je hier.

3. Stille getuige van Eva Burgers
Een minder leuk boek dat ik deze maand heb gelezen, is Stille getuige. Hoewel het een mooi beeld gaf van de politie- en rechercheurswereld, was het boek niet erg spannend. Ik heb er dan ook een week over gedaan, terwijl het een vrij dun boekje is. Hier vind je mijn recensie.

4. Het Teken van Athena van Rick Riordan (Helden van Olympus #3)
Het einde… Wow. Ik heb er geen woorden voor. (Of wel, maar die zijn allemaal nogal gemeen). Dit is zeker een van mijn favoriete boeken Aller Tijden! Maar ik ben nog steeds boos op Rick. En Celine :(.  

5. Road to Riverdale vol. 1 van the CW (Road to Riverdale #1)
Van Celine kreeg ik een stapel boeken die ik mocht hebben. Daartussen zat Road to Riverdale en aangezien ik net Riverdale af had gekeken, heb ik het meegenomen. Toen ik Het Teken van Athena uit had, heb ik deze comic gelezen. Het waren leuke verhalen, maar soms was het mij wat onduidelijk wie wie was.

6. Wraak van Daniëlle Bakhuis
Toen we in Heerlen vrije tijd kregen, was er helemaal niks te doen. Omdat ik Reckless in de herberg had laten liggen, heb ik Wraak maar geleend bij de online bibliotheek. Ik vond het een vermakelijk boek, maar het was niet spannend. Echt het tegenovergestelde van spannend. Mijn hele recensie vind je hier.

img-20181104-wa0000

Celine

Dit was voor bij een behoorlijk slechte maand. Bijna de hele maand lang was ik bezig met één boek. Het boek zelf vond ik erg leuk, maar ik had het erg druk met school. Uiteindelijk heb ik een paar boeken uit weten te krijgen, dus boekloos was de maand gelukkig niet!

Gelezen in oktober: 3 boeken
Gelezen in 2018: 57 boeken

1. Road to Riverdale vol. 1 van the CW (Road to Riverdale #1)
Dit boek kwam uit de unhaul van mijn zus. Ik wilde het aan Veerle geven die Riverdale wél erg leuk vind, maar wilde het boek wel eerst lezen. Uiteindelijk is dat gelukt, maar het boek vond ik niet geweldig. Als je fan bent van de serie is het denk ik wel leuk, maar ik ben geen fan.

2. Gouden Bergen van Holly Smale (Geek Girl #4)
Dit was het boek waar ik zo lang mee bezig was! Ik vond hem erg leuk, maar las hem toch erg langzaam. Dit kwam mede door de dikte van het boek en de drukte die ik op school had. Dit boek stond op de TBR van 2018, dus die kan ik nu afvinken. Ook moet ik nog maar twee boeken uit de serie en dan heb ik hem eindelijk uit. Hoera!

3. Sterrenstof van Krystal Sutherland
Al een lange tijd geleden begon ik in dit boek, maar vond ik het helaas niet zo bijzonder. Ik kwam er nauwelijks doorheen, dus gaf ik het op. Ik wilde het boek wel uitlezen en downloadde dus het e-book. Na lange tijd heb ik die eindelijk uitgelezen en wat een tof boek was dit! Hoewel het een liefdesverhaal is, was hij totaal anders dan ik had verwacht. Ik vond hem verrassend genoeg erg mooi en ben nu nog meer benieuwd geworden naar Een bijna definitieve lijst van nachtmerries, het nieuwste boek van Krystal Sutherland.

Welke boeken heb jij in oktober gelezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s