Deze boeken ga ik unhaulen!

Ik denk niet dat ik vroeger ooit had verwacht dat ik boeken zou unhaulen. Totdat ik een keer op YouTube aan één stuk door unhaul filmpjes keek. En ik zal je vertellen, het was een hele verlichting om mensen boeken te zien unhaulen. Want waarom ook niet? Mijn boekenkast is erg vol en er moest nodig ruimte in komen. Dus besloot ik eens de bezem door mijn verzameling te gaan halen en boeken eruit te halen die ik niet meer wil. En hoewel ik nog niet helemaal tevreden ben, is dit het uiteindelijke!

p_20181022_125812

Gelezen

1. De Selectie van Kiera Cass (De Selectie #1)
Nu zullen jullie wel verbaasd zijn, omdat ik deze serie ontzettend leuk vind, maar ik hoef niet meerdere kopieën van hetzelfde boek. Zo heb ik dit boek als een paperback, maar ook gebundeld samen met de andere twee delen van de trilogie. Als paperback heb ik hem niet nodig, dus die mag weg naar mijn moeder die hem wel wil.

2. Het Leven van een Loser en 3. Vette Pech van Jeff Kinney (Het Leven van een Loser #1, #2)
Deze twee boeken zag ik een keer gratis bij de Chinese school door mensen die ze daar gedumpt hadden, dus nam ik ze mee. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ze niet nodig. Ook deze twee wil mijn moeder wel, omdat het tweede deel in het Chinees is en ze die wil lezen, maar dan zou ze deel 1 ook moeten lezen. In ieder geval, ze krijgt ze van mij.

4. 生活中的科學小故事 van 黃根基金海原
Dit boek heb ik in juli nog gelezen, maar het is een kleuterboek en ik vond hem niet erg bijzonder. Die gaat dus ook weg naar mijn moeder!

5. Flikt het ‘m weer van Lincoln Pierce (Niek de Groot #2)
Dit boek nam ik tegelijkertijd mee met Het Leven van een Loser en las ik. Ik vond hem destijds erg grappig, maar ik heb hem niet nodig in mijn kast. Doei!

6. De IJzerproef van Holly Black en Cassandra Clare (Magisterium #1)
Dit boek las ik in juni 2015 en vond ik erg leuk. Toen we in de brugklas surprise deden met Sinterklaas, vroeg ik dit boek, omdat het maar €5 kostte, binnen het budget. Ik was erg blij toen ik het kreeg, maar eerlijk is eerlijk, ik vond hem niet zó leuk. Ik ben ook niet meer van plan om verder te gaan met de serie. Ik heb hem weggegeven aan Veerle die hem hopelijk wel leuk vindt.

7. Aan de rand van de stilte van Anneriek van Heugten
Dit boek las ik dit jaar nog en vond ik tijdens het lezen erg vermakelijk. De kans dat ik het ga herlezen is alleen erg klein en ik vond hem niet zo geweldig dat ik hem wil bewaren. Die gaat dus ook weg.

8. 13 enveloppen & 1 rugzak van Maureen Johnson (Kleine, blauwe enveloppen #1)
Hoewel ik wel benieuwd ben naar het vervolg, liet ik al weten dat dit boek nogal een teleurstelling was. Hij was niet zo leuk als ik had gehoopt, dus ben ik ook niet van plan om hem te herlezen. Hierdoor is hij ook niet meer welkom in mijn kast en ga ik hem wegdoen. Dikke dikke doei!

9. Afblijven en 10. Timboektoe van Carry Slee
Ik ben zelf niet echt een fan van Carry Slees boeken, maar toen ik ze erg goedkoop zag, besloot ik het toch maar eens te proberen. Helaas vond ik deze boeken niet erg leuk, dus hoef ik ze ook niet meer te hebben.

11. De Elfenheuvel en 12. De Amulet van Gert Goovaerts (De Elfenheuvel #1, #2)
Deze twee boeken zag ik lange tijd geleden bij Boekenfestijn. Ik las ze en vond ze erg leuk. Ik wilde verder met de serie, maar ik begreep helemaal niets van de volgorde en het was allemaal ontzettend vaag. Ik heb het uiteindelijk maar opgegeven en nu heb ik er ook geen interesse meer in.

13. Dromen van Sara Zonneveldt
Ook dit boek zag ik bij Boekenfestijn. Ik besloot hem te kopen, omdat ik zag dat veel mensen het lazen of gelezen hadden. Ik vond het boek wel vermakelijk, maar was helaas niet overdonderd. Nu ik er later naar kijk, vind ik het niet eens zo’n goed boek. Jammer, maar die gaat weg. Ik wil liever plek maken voor boeken die ik wel erg goed vind.

14. Vampierdagboek van Graaf Dracula (Viv Croot en Jane Moseley)
Dit boek heb ik ook in 2018 gelezen, maar vond ik niet echt geweldig. Het was vermakelijk, maar dat was het ook wel weer. Die heb ik niet in mijn kast nodig.

p_20181022_130016

Ongelezen

(deze boeken vind ik niet meer zo interessant)

15. January van Gabrielle Lord (Conspiracy 365 #1)
16. February van Gabrielle Lord (Conspiracy 365 #2)
17. Weg van Jowi Schmitz
18. Radeloos van Carry Slee
19. Girl Stays in the Picture van Melissa de la Cruz
20. Artemis Fowl van Eoin Colfer (Artemis Fowl #1)
21. Hush, Hush van Becca Fitzpatrick (Hush, Hush #1)
22. Het Oude Testament

Side note: Deze boeken zijn allemaal gegaan naar mijn moeder, mijn zus, Veerle, de Scheltema in Amsterdam of naar de kringloopwinkel.

Unhaul jij je boeken weleens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s