The Friday Five: 5 boeken die je in één zit hebt uitgelezen

Deze Friday Five gaat over boeken die we in één zit hebben uitgelezen. Omdat wij dat nu nog niet hebben (tenzij je van die ieniemienie boeken meetelt), hebben we maar boeken gekozen die we snel uit hebben gelezen. De Friday Five wordt gehost door Joost en daar kan je ook de andere bloggers vinden die meedoen. Deze Friday Five is bedacht door Monica van My Perfect Book Life

Wonder.jpg

 

 

 

 

1. Wonder van R. J. Palacio
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is Wonder mijn (Celine) favoriete boek op het moment. Ik weet nog dat ik dit boek binnen twee dagen uit las. Dit was voor mij heel bijzonder, omdat ik toen nog heel lang deed over een boek die zo ‘dik’ was. Dit is een boek dat je heel snel uit zal lezen (want je gaat het natuurlijk lezen als je dat nog niet hebt gedaan ;P).

p_20180711_163342_12. De Selectie van Kiera Cass (De Selectie #1)
Dit boek hebben we allebei snel uitgelezen. Ik (Veerle) ben alleen gestopt om te slapen en heb hem de volgende dag in de auto op weg naar een vriendin (wat twee uur rijden is) uitgelezen. Ook de andere boeken van deze serie heb ik snel uitgelezen.

IMG-20180428-WA0006.jpg

 

 

 

3. Love, Simon van Becky Albertalli
Door de vlugge schrijfstijl, het geweldige verhaal en dat je wilt weten wie Blue nou weer is, vlieg je door het boek heen. Zeker een boek die je binnen de kortste keren al uit hebt, vooral nu het zonnetje buiten schijnt!

 

FF in één zit gelezen4. Vrees me van Tahereh Mafi (Vrees me #1)
Hoewel ik (Celine) dit boek volgens Goodreads niet zo snel had gelezen, kwam dat vooral doordat ik de Dwarsligger-versie las en dus niet mijn echte currently reading was. Totdat ik op vakantie ging en het boek binnen een paar dagen uit las. Wat een geweldig boek was dit!

20180729_164412

 

5. Hoe overleef ik het jaar 2000? van Francine Oomen (Hoe overleef ik #2)
Dit boek heb ik (Veerle) in één middag uitgelezen. Deels omdat het boek vrij dun is (125 pagina’s) en deels omdat je dit boek heel snel en vlot leest. Dit geldt ook voor de rest van de boeken uit de serie. Meestal lees ik deze boeken wel in één of twee zittingen uit. Vaak op vakantie in de auto en geloof me, dan lees je snel en veel!

Welke boeken heb jij in één zit uitgelezen?

2 reacties

  1. Oeh, Hoe Overleef ik! Dat is echt jeugdsentiment 🙂 Ik las Wonder en De Selectie inderdaad ook snel uit. Over Simon deed ik dan weer langer, wat eigenlijk best gek is. Vrees Me las ik ook snel, maar Vertrouw me nog sneller. Ik kon er maar 5 kiezen, ugh.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s