The Friday Five: 5 boeken om mee te nemen op vakantie

ff-vakantie.jpgHet is vakantie in Nederland! Veel mensen zijn al of gaan binnenkort op vakantie, maar welke boeken zijn het beste om mee te nemen op vakantie? Dat vertellen we in deze Friday Five, die zoals elke week gehost wordt door Joost. Dit onderwerp is bedacht door Samantha van Bookish Villainy. Neem zeker ook eens een kijkje op haar blog!

 

 

 

 

ari-en-dante.jpg

1. Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum van Benjamin Alire Sรกenz
Dit is mijn (Celine) enige boek dat ik deze zomervakantie meeneem. Ik neem wel mijn telefoon mee waar ebooks opstaan, maar dit is het enige fysieke.
Dit boek speelt zich af in de zomer en ik ben er al tijden benieuwd naar, dus ik hoop het deze vakantie te kunnen lezen. Het zou kunnen dat ik het al uit heb als dit artikel online komt, maar dan ben ik op vakantie. We zullen zien ๐Ÿ™‚

HOI

2.ย Hoe overleef ik mijn eerste zoen? van Francine Oomen (Hoe overleef ikโ€ฆ? #4)
Dit is een erg fijn boek om mee te nemen op vakantie. Het is een erg dun boek, dus hij past makkelijk in je koffer, weekendtas, rugtas of wat je ook meeneemt. Je vliegt door de HOI boeken heen, dus het is een fijn boek om te lezen als je moet wachten op je vlucht of een lange rit moet maken in de auto. Bovendien kan je lekker mee zwijmelen met Rosa!

demigod-files.jpg

 

 

 

 

3.ย The Demigod Files van Rick Riordan
Ook dit boek is lekker dun, zodat het niet veel ruimte inneemt in je koffer. Bovendien vind ik (Veerle) PJO een goed boek om tussen een aantal zware, dikke boeken door te lezen. Ideaal voor in de vakantie, dus!

sisterhood.jpg4. 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek van Ann Brashares (Sisterhood #1)
Dit boek gaat over een stel vriendinnen die voor het eerst zonder elkaar op vakantie gaan. Gelukkig hebben ze een spijkerbroek die ze in de groep laten rouleren, zodat ze toch iets van elkaar hebben op vakantie.
Dit boek is รฉรฉn en al vakantie, dus ideaal om te lezen op het strand of aan het zwembad!

vlammen.jpg

 

 

5.ย Vlammen van Suzanne Collins (Hongerspelen #2)
Dit boek heb ik (Veerle) op mijn e-reader staan. Ik vind een e-reader ideaal om mee te nemen op vakantie. Je kan honderden boeken tegelijk meenemen, terwijl de e-reader nauwelijks ruimte inneemt!
Vlammen is een van de boeken die ik graag in de vakantie zou willen lezen, zodat ik de Hunger Games-trilogie kan lezen voor het eind van de vakantie, wanneer Celine en ik een filmmarathon houden!

Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s