Book haul juni 2018

Herinneren jullie je nog die grote book haul van vorige maand? Deze maand hebben we ons gelukkig wat beter ingehouden! Hij is iets kleiner dan normaal, maar dat is wel fijn, niet? Met de zomervakantie kunnen we dan hopelijk al onze ongelezen boeken wegkrijgen!

Veerle

Omdat ik laatst naar de bibliotheek ben gegaan, had ik nog een aantal boeken om te lezen thuis. Dus heb ik deze maand niet heel veel nieuwe boeken erbij gekregen of geleend. Ik heb twee boeken overgeleend van Celine en twee boeken gekocht deze maand.Photo Editor-20180630_130558.jpg

1. De Slaapster en de Spintol van Neil Gaiman
De zus van Celine wilde dit boek graag lezen, dus heeft Celine hem voor haar meegenomen toen we naar de bibliotheek gingen. Ik las de flaptekst en was erg benieuwd naar het boek, zeker toen Celine erg enthousiast over het boek was! Dus hebben we de Wisseltruc uitgehaald.  

2. George van Alex Gino
Ook George heeft Celine uit de bibliotheek meegenomen voor haar zus. Omdat het een verhaal was over een transgender jongen en een kinderboek, was ik best benieuwd naar de combinatie (niet omdat ik het niet vind kunnen dat kinderen hierover lezen, want ik vind dat heel belangrijk, maar omdat ik eigenlijk nooit een kinderboek over transgenders ben tegengekomen. Ook bij dit boek hebben Celine en ik de Wisseltruc uitgehaald, zodat ik hem kon lezen.

3. De Prinses en De Kroon van Kiera Cass (De Selectie #4 en #5)
Vorige week vertelde Celine me dat Best of YA, de uitgeverij van onder andere de Selectie-serie en ACOTAR, een actie had dat een paar boeken tijdelijk slechts tien euro waren. Hieronder vielen de laatste twee delen van de Selectie-serie. Omdat ik al de bundel heb van De Selectie, De Elite en De One, vond ik dit wel een mooie actie en ben ik gelijk naar de boekhandel gegaan om ze te kopen.

Celine

Tot het einde van de maand had ik alleen een boek die ik had geleend, maar ergens aan het eind wist ik toch nog een paar boeken in te slaan! Gelukkig niet heel veel, dus hopelijk kan ik die binnenkort lezen, zeker met mijn voor mij hoge leestempo die ik nu heb.

p_20180630_110920

Gekocht

1. De Sleutel van Sleedoorn van Kevin Sands (Sleedoorn #1)
Vijf eerste delen van vijf verschillende historische series van Gottmer werden afgeprijsd naar maar €5 per stuk. Ik was al lange tijd benieuwd naar dit boek, dus dat was mooi meegenomen.

2. De Nedergrim van Matthew Jobin (De Nedergrim #1)
Dit boek was van dezelfde actie. Ik zat te twijfelen of ik dit boek wel moest nemen, omdat ik al het eerste hoofdstuk had gelezen en die niet heel leuk vond. Maar ik wist zeker dat ik dan spijt zou hebben, dus heb ik hem toch gekocht, ook omdat hij is voor de fans van de Grijze Jager en laat ik daar nou net deel van zijn! Ik benieuwd of hij toch leuk gaat zijn.

3. Vechten voor vrijheid van Simon Scarrow (Gladiator #1)
Ook dit boek was van dezelfde actie en ook bij dit boek zat ik te twijfelen. Dat kwam doordat mijn zus het boek ook heeft gelezen en er niet zo positief over was. Maar om dezelfde redenen als bij de Nedergrim heb ik dit boek ook gekocht. Ook omdat het zich afspeelt in de Klassieke Oudheid en dat vind ik een fascinerend tijdvak. Dus hopelijk vind ik het wel leuker!

Geleend

4. Ze was 16 van Marlies Allewijn
Voor school moesten we twee boeken vergelijken en daar dan een toets over maken. Nadat Veerle dit boek had gelezen leende ik hem. Zie hier de recensie van het boek van Veerle!

Welke boeken heb jij gekocht, gekregen of geleend in juni?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s