Wrap up maart 2018

Als eerste willen we je natuurlijk een vrolijk Pasen wensen en ben je al in een grap van iemand getrapt?
In ieder geval, maart is natuurlijk alweer voorbij, maar de herinneringen aan de boeken die we toen hebben gelezen natuurlijk nog niet! Maar, wat hebben we dan wel niet gelezen?

Veerle

Maart zit erop en dat betekent dat het weer tijd is voor een wrap up. Deze maand heb ik vier boeken gelezen.

Gelezen in maart: 4
Totaal gelezen in 2018: 12

1. Dagboek van een Muts: BFF’s voor even van Rachel Renée Russell (Dagboek van Muts #11)
Dagboek van een Muts 11 heb ik meer even snel tussendoor gelezen, omdat ik niet bepaald verder kwam in Meisje Vermist. Gelukkig kwam ik hier wél goed doorheen en heb ik hem in één dag uitgelezen. Ik wilde hem echt al lezen sinds Kerst, en eindelijk heb ik het gedaan. Zoals elk boek in de Dagboek van een Muts-serie was ook deze weer geniaal en grappig. Ik ga hier geen recensie over schrijven, aangezien dit geen YA is.

2. Meisje Vermist van Sophie McKenzie (Vermist #3)
Ik deed er heel lang over om Meisje Vermist te lezen. Ik kwam er pas op het einde goed in en heb het dan ook in één ruk uitgelezen. Het is vervelend dat het pas zo laat in het boek spannend wordt. Wat ik verder jammer vind, is dat McKenzie vaak al in de flaptekst van haar boek het begin van het boek verklapt. Mijn recensie van Meisje Vermist komt binnenkort online.

3. 54 minuten van Marieke Nijkamp
Na Meisje Vermist begon ik in 54 minuten. En wat was dat een geweldig boek! Ik kon geen enkel minpunt vinden, en dat wil heel wat zeggen! Het verhaal is zo ongelooflijk aangrijpend, ook al heb je zoiets zelf nooit meegemaakt. Hoewel je weet dat het niet goed afloopt, blijf je toch hopen. Mijn recensie van 54 minuten komt binnenkort online.

4. Kamer 16: Een zomer vol verrassingen (Scarlett #1) van Maureen Johnson
En toen begon ik in Kamer 16. Het eerste wat me zo erg irriteerde was Johnsons schrijfstijl. Maar echt. Ik kreeg echt het gevoel dat ik óf een kinderboek aan het lezen was óf dat ik in een boek voor oudere mensen bezig was. Ook vond ik het een beetje saai. Misschien komt het door alle thrillers die ik hiervoor heb gelezen, maar ik miste een soort spanning. Ik snap dat dit niet hoort bij een contemporary boek, maar toch. Meer hierover lees je in mijn recensie. Die komt binnenkort online.

IMG-20180401-WA0005.jpg

Celine

Net als in februari las ik deze maand maar 3 boeken. Ik vind het jammer dat ik er maar zo weinig gelezen kreeg, dus ik hoop dat het in april wel de goede kant op gaat! Goodreads zegt wel nog dat ik hartstikke goed loop, dus dat neemt mijn zorgen wat weg, maar ik wil toch graag meer boeken lezen!

Gelezen in maart: 3
Gelezen in 2018: 12

1. Ready Player One van Ernest Cline
Een paar dagen geleden is de verfilming van dit boek verschenen in de bioscopen en mijn zus vroeg bij bekendmaking of ik misschien wilde. Ik wilde wel, maar het boek moest dan eerst gelezen worden. Bij de bibliotheek app leende ik het boek en in de vakantie las ik het uit. Of ik het wat vond? Het was geweldig! Hier lees je de recensie. En die film? Die heb ik net gezien als deze Wrap up online komt <3!

2. De Eliminatie van Daniëlle Bakhuis
Thrillers en filosofie vind ik allebei ontzettend leuk en samen kan het gewoon niet slecht zijn. En dat heeft dit boek maar weer eens bewezen, want het was leuk! Over een week lees je wat ik ervan vond!

3. De Jongen met de Lege Ogen van Jonathan Stroud
Lockwood & Co is gruwelijk en spannend en juist daarom zo leuk! Ook de personages maken het verhaal helemaal af. Dit is alweer het derde deel van de serie dus als je benieuwd bent naar de recensie, wees gewaarschuwd, zowel de flaptekst als recensie kunnen spoilers bevatten over de eerste twee delen! Lees dan eerst die twee boeken, maar dat is niet erg, want de hele serie is aan te raden!

IMG_20180401_145639.jpg

 

Wat heb jij gelezen in maart?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s